Ειδησεογραφικό site

Survivor 2: Μεγάλος νικητής ο Ηλίας Γκότσης

328

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο θριαμβευτής του φετινού Survivor, καθώς επικράτησε στην τελευταία «μονομαχία», αυτή τη φορά στο Αλσος Βεΐκου, της Κατερίνας Δαλάκα. Η μονομαχία έγινε ανάμεσα σε δύο δυνατούς παίκτες, οι οποίοι από την αρχή είχαν δείξει ότι μπήκαν για τον τίτλο και ότι θα το πολεμούσαν με όλες τους τις δυνάμεις. Έτσι, κατάφεραν μετά από πολλαπλές νίκες και ψηφοφορίες να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Στο αυτοσχέδιο πλατό που στήνεται κάθε χρόνο στο Αλσος Βεΐκου η Κατερίνα και ο Ηλίας υποδέχθηκαν την ετυμηγορία του κοινού λίγο πριν τη μία και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στο άκουσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού που με την ψήφο του έχρισε τον Ηλία Γκότση survivor 2018, ο μεγάλος νικητής πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, μέσα σε έναν πανζουρλισμό χειροκροτημάτων. Λίγα λεπτά πριν, ο ίδιος είχε δηλώσει πάντως ότι την αξία της νίκης μεγαλώνει ο άξιος αντίπαλος και τέτοιος ήταν η Κατερίνα.

O Tούρκος δημιουργός και παραγωγός του παιχνιδιού Ατζούν Ιλιτζαλί μπήκε στο πλατό του Άλσους Βεϊκου λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Η Κατερίνα Δαλάκα έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ θερμά τον χαιρέτησε ο Σάκης Τανιμανίδης. Όπως είπε στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ο Ιλιτζαλί βρισκόταν στην Αμερική και ταξίδευσε στην Ελλάδα ειδικά για τον τελικό του παιχνιδιού. Ξκινώντας τον χαιρετισμό του στο κοινό, ο Τούρκος παραγωγός είπε «καλησπέρα» στα ελληνικά και εξέφρασε τη χαρά του για την πορεία του παιχνιδιού. Η σύζυγός του πάντως επέλεξε τη Μύκονο από το Άλσος Βεϊκου

Τα σχόλια είναι κλειστά.