Ειδησεογραφικό site

Στις πληγείσες περιοχές στον Δήμο Σαρωνικού ο Νίκος Ανδρουλάκης

31

Τις πληγείσες περιοχές στο Δήμο Σαρωνικού Αττικής, που παραμένουν στη ζώνη εξαιρετικά υψηλού κινδύνου πυρκαγιών και για σήμερα, επισκέφθεικε στις 09:15 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος ΑλλαγήςΝίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή, Μανώλη Χριστοδουλάκη και άλλα στελέχη του κόμματος.

«Η σκέψη μας είναι κοντά στους κατοίκους στη νοτιοανατολική Αττική, στο Λουτράκι και στα Δερβενοχώρια, που δοκιμάζονται και παλεύουν να σώσουν τις περιουσίες τους, καθώς και σε πυροσβέστες και εθελοντές, που δίνουν τη μάχη στα πύρινα μέτωπα», είχε δηλώσει ο κ. Ανδρουλάκης από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας. Με την ίδια δήλωση ο κ. Ανδρουλάκης τονίζει ότι πρωτεύει η ανθρώπινη ζωή και ότι πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ελεγχθούν οι πυρκαγιές. Μάλιστα χθες επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των πυρκαγιών, που μαίνονταν στα Δερβενοχώρια και το Λουτράκι.

Ο κ. Ανδρουλάκης επιστρέφοντας στο γραφείο του στη βουλή θα έχει συνάντηση με τον σύλλογο πληγέντων του δυστυχήματος στα Τέμπη, ενώ στις 15:00 θα προεδρεύσει στην κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με αντικείμενο την εκλογή Γραμματέα, αναπληρωτή Γραμματέα και τη συζήτηση επί των επερχόμενων νομοθετικών πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης. Για τις δύο θέσεις θα προτείνει την Ευαγγελία Λιακούλη και τον Απόστολο Πάνα, αντίστοιχα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.