Ειδησεογραφικό site

Ρωμανιάς σε Αυλωνίτου: «Είσαι ο άρχοντας της πατάτας»!

845

Μια εκρηκτική σύγκρουση είχαν στον τηλεοπτικό αέρα ο Γιώργος Ρωμανιάς και η Ελένη Αυλωνίτου, με την ένταση να «χτυπάει κόκκινο»!
Οι εν εξελίξει διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης, αλλά και η καθαρή έξοδος από το μνημόνιο, ήταν η αφορμή για να κονταροχτυπηθούν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Ρωμανιάς και η Ελένη Αυλωνίτου.
Ο Γιώργος Ρωμανιάς αναφέρονταν στο επικαιροποιημένο μνημόνιο. Συγκεκριμένα στο ότι αποτελεί προαπαιτούμενο της «καθαρής εξόδου» η μείωση των συντάξεων Σε κάποιο σημείο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, τον διέκοψε και ακολούθησε… έκρηξη!

«Μη με διακόπτεις! Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες! Αυτό κάνεις! Έχεις περιορισμένς γνώσεις, επιφανειακές γνώσεις, δεν ξέρεις τίποτα σε βάθος και θες την ώρα που μιλάει ο άλλος να πετάς την πατάτα σου! Να μάθεις να ακούς όταν μιλάει ο άλλος«, έλεγε έξαλλος ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Φυσικά «πάνω» του, ταυτόχρονα δηλαδή, απαντούσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κατηγορούσε πως έλεγε ψέματα κι έτσι, ακολούθησε ένα τρίλεπτο… κόλαση στην εκπομπή Καλημέρα.

Η Ελένη Αυλωνίτου υποστήριζε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θαν παλέψει για να μην μειωθούν οι συντάξεις. Ο Γιώργος Ρωμανιάς απαντούσε πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει… κουραφέξαλα!

Μάλιστα, στην συνέχεια την χαρακτήρισε «άρχοντα της πατάτας»!

Στο τέλος, μάλιστα, η σύρραξη… γενικεύτηκε, με τους υπόλοιπους καλεσμένους στο πάνελ να παρεμβαίνουν και να γίνεται το… έλα να δεις

Τα σχόλια είναι κλειστά.