Ειδησεογραφικό site

«Πυρά» Ζωής: Κανίς του Τραμπ ο Τσίπρας – Αγράμματο υποκείμενο ο Πολάκης

3.096

Υποστήριξε επίσης ότι ο Πολάκης έγινε αναπληρωτής υπουργός επειδή στήριξε τον πρωθυπουργό – «Η κυβέρνηση θέλει να ελέγχει τη Δικαισούνη, όχι για να βάλει φυλακή κάποιους, αλλά για να μην πάει η ίδια»

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό προσωπικά εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας το σύνολο των θεμάτων της πολιτικής επικαιρότητας.

«Ο Πολάκης είναι το κανίς του Τσίπρα και ο Τσίπρας είναι το κανίς του Τραμπ» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Αποκάλεσε δε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «αγράμματο υποκείμενο» που παραμένει στην κυβέρνηση παρά τις δηλώσεις του για τους νεκρούς στο Μάτι και τα όσα είπε περί ανάγκης παρέμβασης της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη.

«Συμφωνώ να διερευνηθούν τα παλιά σκάνδαλα, αλλά όχι να χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν τα νέα. Η κυβέρνηση θέλει να ελέγχει τη Δικαισούνη, όχι για να βάλει φυλακή κάποιους, αλλά για να μην πάει η ίδια» είπε.

Σχετικά με τον Πάνο Καμμένο η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι η ίδια είχε διαφωνήσει με την κυβερνητική συνεργασία, ζητώντας νέες εκλογές.

«Τι να πει κανείς για τον κ. Καμμένο; Ότι είναι ένα πρόσωπο που θα έπρεπε να ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη για την πώληση όπλων στην Αραβία;» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τσίπρας δεν έπρεπε καν να κυκλοφορεί στο δρόμο, και όχι να παριστάνει τον χαρούμενο πρωθυπουργό» συνέχισε αναφερόμενη στην περίφημη εμφάνιση του κυβερνητικού επιτελείου (Τσίπρας, Δούρου, Τζανακόπουλος, Τόσκας κλπ) στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας, το βράδυ της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.