Ειδησεογραφικό site

Παύλος Γερουλάνος: «Αθήνα είσαι εσύ» είναι το όνομα της παράταξής του

80

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ «ΡΟΜΑΝΤΣΟ»
Παύλος Γερουλάνος: «Αθήνα είσαι εσύ» είναι το όνομα της παράταξής του [εικόνες & βίντεο]
Ο Παύλος Γερουλάνος σε προεκλογική ομιλία του -EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ο Παύλος Γερουλάνος σε προεκλογική ομιλία του -EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΕΛΛΑΔΑ 21|03|2019 19:08 NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
-A+A
Τους στόχους της ομάδας του για μια Αθήνα Ζωντανή, Δίκαιη, Λειτουργική, Δημιουργική και Συμμετοχική παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους κατοίκους της πόλης που συμμετείχαν στην 4η Συνάντηση Αθηναίων στην Ομόνοια, που έλαβε χώρα στο κατάμεστο από πολίτες ΡΟΜΑΝΤΣΟ, ο Παύλος Γερουλάνος μέσα από ένα χαρακτηριστικό βίντεο μοιράστηκε το μήνυμα και το σκεπτικό που οδήγησε στο όνομα της παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ»
Ο Π. Γερουλάνος αποκάλυψε την προσέγγισή του για την αλλαγή που επιδιώκει να φέρει στην Αθήνα, όχι μόνος του, αλλά μαζί με κάθε Αθηναίο που νοιάζεται για την πόλη.
«Αθήνα Είσαι Εσύ» το όνομα της παράταξης, με μήνυμα «Δίνουμε Πνοή σε κάθε γειτονιά». Γιατί, όπως εξήγησε χαρακτηριστικά ο ίδιος «Εμείς, εγώ, εσείς, εσύ, είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για την Αθήνα που αγαπάμε. Μόνο μαζί και μόνο με νοιάξιμο και γνώση για την πόλη και τις ανάγκες της μπορούμε να δώσουμε πνοή σε κάθε γειτονιά»

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι τώρα περισσότερες από 50 δράσεις στις γειτονιές της Αθήνας και 4 Συναντήσεις Αθηναίων στον Νέο Κόσμο, τον Κολωνό, τους Αμπελόκηπους και την Ομόνοια, συνεχίζει τον διάλογο με όλους τους πολίτες, σε κάθε Δημοτική Κοινότητα. Επόμενο ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 6 και μισή το απόγευμα στην Κυψέλη (κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ, Κοδριγκτώνος και Πατησίων)

Τα σχόλια είναι κλειστά.