Ειδησεογραφικό site

Ολυμπιακός: Ο Νίκος Βαμβακούλας ντύθηκε… Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα στα παιδιά

22

Την καθιερωμένη τους ετήσια φωτογράφιση στο «Γ. Καραϊσκάκης», πραγματοποίησαν πάνω από 500 παιδιά των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, παιδιά από τις κεντρικές σχολές του δικτύου Ρέντη και Καραϊσκάκη, βρέθηκαν στο γήπεδο του Ολυμπιακού και φωτογραφήθηκαν όλα μαζί μπροστά από την κερκίδα των δημοσιογράφων και φώναξαν καλές γιορτές ενόψει των Χριστουγέννων, αλλά και με δυνατή ιαχή είπαν «Ολυμπιακός».

 

Φωτογραφία: olympiacos.org
Παράλληλα, όλα τα παιδιά μαζί και οι προπονητές τους πήραν από μία σακούλα με διάφορα «ερυθρόλευκα» δώρα για τα Χριστούγεννα και επίσης έβγαλαν φωτογραφίες με τον Λεόνε, αλλά φυσικά και τον Άγιο Βασίλη που τους περίμενε στη ρεσεψιόν του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», ο οποίος μετά το τέλος της εκδήλωσης αποκαλύφθηκε και ήταν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Νίκος Βαμβακούλας.

Φωτογραφία: olympiacos.org
Φωτογραφία: olympiacos.org

Φωτογραφία: olympiacos.org

Φωτογραφία: olympiacos.org
Τα παιδιά συνόδευσαν οι προπονητές των σχολών, αλλά και ο διευθυντής του δικτύου Βασίλης Νάνος και όλους τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.