Ειδησεογραφικό site

Νίκος Παπανδρέου για μίμηση του Ανδρέα Παπανδρέου από Τσίπρα: Και ο Χάρρυ Κλυνν το έκανε!

3.738

«Επειδή είδα και διαφημίσεις για απόκριες, οι μεταμφιέσεις είναι πολλές αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ουσιαστικές» σχολίασε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές «γιατί και τα οικονομικά είναι προβληματικά» διατύπωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η κυβέρνηση θέλει να αφήσει σε άλλους τα προβλήματα που δημιούργησε» προσθέτοντας ότι «τώρα κάνει υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν γιατί ελπίζει να «τσιμπήσει» στα γκάλοπ».

Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε, επίσης, την «απόλυτη» διαφωνία του με το με το σενάριο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ. «Πώς να συνεργαστούμε με ένα κόμμμα που δεν εκπροσωπεί σε τίποτα τις αξίες τις προδευτικές του ΠΑΣΟΚ; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ιδεοληπτικό κόμμα» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για όσους λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας αντιγράφει τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σχολίασε ότι «πολλοί μιμούνται τον Ανδρέα, το έκανε και ο Χάρρυ Κλύνν, αλλά οι αξίες και τα οράματα δεν μπορούν να αντιγραφούν, αν ο κόσμος έπεσε στην παγίδα να ξυπνήσει».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί το Σύναγμα για πολιτικά οφέλη» καθώς «είναι ένα παλαιομοδίτικο σύστημα που εκτιμώ ότι φεύγει».

Όταν, δε, ρωτήθηκε «αν στην Ελλάδα το προοδευτικό αφήγημα το έχει ο Τσιπρας;» ο Νίκος Παπανδρέου απάντησε «για μένα δεν το έχει. Επειδή είδα και διαφημίσεις για απόκριες, οι μεταμφιέσεις είναι πολλές αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ουσιαστικές. Δεν αλλάζει επειδή πήραμε μερικούς παλαιούς ΠΑΣΟΚους και ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κεντροαριστερό κόμμα».

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.