Ειδησεογραφικό site

Νέα BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE

102

Στη σύγχρονη εποχή το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί σε καθημερινό μας φίλο, αφού περνάμε μαζί πολλές ώρες σε διαδρομές στην πόλη, στις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου και στις διακοπές. Επόμενο είναι να νοιαζόμαστε πως θα λειτουργεί πάντα αξιόπιστα και οικονομικά, χωρίς βλάβες και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μας προβληματίζει η ποιότητα των καυσίμων, αφού γνωρίζουμε ότι συνεισφέρουν καθοριστικά, ή μη, στην αξιόπιστη και αποδοτικότερη λειτουργία του κινητήρα. Ο αριθμός των οκτανίων παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την κατεύθυνση. Ταυτόχρονα επιθυμούμε να κρατάμε καθαρό τον κινητήρα από τα υπολείμματα του καυσίμου, που δημιουργούν επικαθήσεις στις βαλβίδες εισαγωγής καυσίμου, μειώνοντας έτσι την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας την κατανάλωση και προκαλώντας φθορές σε βάθος χρόνου

 

H BP, ανταποκρινόμενη συνεχώς στις ανάγκες μας, λανσάρει στην Ελληνική αγορά τη νέα BP Super Unleaded 98 οκτανίων με τεχνολογίαACTIVE, τη νέα βενζίνη με περισσότερα οκτάνια που μπορεί να σας πάει ακόμα πιο μακριά.

Έτσι η γκάμα των καυσίμων μας έγινε ακόμα καλύτερη καθώς η νέα μας βενζίνη έρχεται να συμπληρώσει τις επιλογές μας, μαζί με τις ήδη υπάρχουσες βενζίνες μας, δηλαδή την BPUnleaded 95 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE και τη BP Ultimate Unleaded 100 οκτανίων μετεχνολογία ACTIVE.

Η πρωτοποριακή σύνθεση, που έχουν όλα τα καύσιμα ΒΡ, χρησιμοποιεί τεχνολογία ACTIVEγια να καταπολεμήσει τη βρωμιά του κινητήρια με δύο έξυπνους τρόπους, χάρη στα ενεργά μόρια του καυσίμου που:

1. Προσκολλώνται στα κατάλοιπα, απομακρύνοντάς τα από κρίσιμα μέρη του κινητήρα σας.,

2. Καλύπτουν τις μεταλλικές επιφάνειες του καθαρού κινητήρα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα, που εμποδίζει τα κατάλοιπα να στερεοποιούνται στο μέταλλο.

Τώρα η ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, η νέα βενζίνη με περισσότερα οκτάνια, προσφέρει στον κινητήρα «super» προστασία και «super» επιδόσεις και με συνεχή χρήση:

• βοηθά τον κινητήρα σας να λειτουργεί σαν καινούριος

• βοηθά στη μείωση της πιθανότητας το αυτοκίνητό σας να χρειαστεί συντήρηση εκτός προγράμματος

• μπορεί να σας πάει ακόμα πιο μακριά προσφέροντας περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα*

Γιατί στη BP ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Σε όποια διαδρομή και αν επιλέξουν, εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Με το αυτοκίνητό μας όλοι ζούμε πολλά..

Τώρα έχουμε την επιλογή να του το ανταποδώσουμε με τη νέα ΒΡ Super Unleaded 98 οκτανίων.

Μάθετε περισσότερα στο www.bpfuels.gr

* Σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα 95 οκτανίων. Τα πλεονεκτήματα μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγόντων όπως ο τύπος του οχήματος, οι συνθήκες και ο τρόπος οδήγησης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.