Ειδησεογραφικό site

Στο… σκαμνί του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης

68

κλήση του στο άτυπο πειθαρχικό του κόμματος για το τσιμπούσι που έκανε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μαρτυρά την ένταση στο εσωκομματικό πεδίο εξαιτίας της «ανυπακοής» του πρώην υπουργού – Παρά το «συγχωροχάρτι Τσίπρα» η αντίδραση του δοκιμάζει τα όρια των αντοχών και των «προεδρικών» στελεχών
Δεν λέει να αφήσει σε χλωρό κλαρί το κόμμα του, αλλά και τους συντρόφους του ο πρώην Αναπληρωτής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Ο αψύς «Σφακιανός» «ξαναχτύπησε» σήμερα, μετά την «εμπρηστική» του χθεσινή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με φόντο από ένα πλούσιο… τσιμπούσι μεσούσης της καραντίνας, χωρίς μάσκες, αποστάσεις και με ολίγον από συνωστισμό.

Παρόλα αυτά, επανήλθε εκ σήμερα με νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αγνοώντας τις μαζικές αντιδράσεις που προκάλεσε χθες στο πανελλήνιο, αλλά και το σημείο βρασμού στο οποίο έχει φέρει τους συναδέλφους του.

Αφού εξαπολύει σφοδρή επίθεση στα ΜΜΕ, ο κ. Πολάκης εγκαλεί ταυτόχρονα τον Τύπο ότι προσπαθεί να σώσει «επικοινωνιακά την κυβέρνηση των Μωυσυδων» όπως την χαρακτηρίζει.

Ο κ. Τσίπρας κάλυψε με αστερίσκους την ανάρτηση του πρώην υπουργού του, κάνοντας όμως λόγο γενικά για «αρνητική εικόνα», την οποία δέχτηκε εν μέρει, λόγω των επαρκών εξηγήσεων του κ. Πολάκη ως προς τη διενέργεια έγκαιρα τεστ για τον κορωνοιό.

Η σημερινή ανάρτηση Πολάκη:

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ :

1) ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ,σας έχω δεν με έχετε!

2))Χτες έκανα -εκτός από δυο κουραστικά χειρουργεία -,την ανάρτηση με το τραπέζι με τους φιλους και συνεργάτες μου ,καθώς και την ανάρτηση για το ΝΕΟ PET-CT του Ευαγγελισμού που χρηματοδοτήσαμε εμείς,όπως και την ανάρτηση για το νεο ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ του Μπακογιάννη με τα λαμπιόνια των 800.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα.

ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ .

Αυτο δείχνει την ΑΔΥΝΑΜΙΑ σας να σώσετε επικοινωνιακά την κυβέρνηση των Μωυσυδων που τάχει κάνει κολυμπηθρόξυλο στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!

3) Αντί άλλης απάντησης κοινοποιώ μια -σημερινή -ανάρτηση του Μιχάλη Στρατάκη :(και γελώ ακατάπαυστα κι εγώ …όπως στη φωτογραφία μετά που χτύπησα τη στηρα κατακέφαλα τον Ιούνιο)

«Επειδή τυχαίνει να το ξέρω το παιχνίδι της προπαγάνδας, του αποπροσανατολισμού και της δολοφονίας χαρακτήρων, απλά χαμογελώ με όσα βλέπω να συμβαίνουν έχοντας στο στόχαστρο τον Πολάκη.

Γιατί ξέρω, πως ό,τι κι αν κάνει ή δεν κάνει ο Πολάκης, θ’ αποτελεί, μονίμως και σταθερά, αντικείμενο εκμετάλλευσης από την πλευρά του επικοινωνιακού στρατηγείου του κουβέρνου.

-Αν μιλάει ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, τον άθλιο γι αυτά που λέει».

-Αν δεν μιλάει ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, ο Τσίπρας του απαγόρευσε να ξαναμιλήσει».

-Αν κάνει αναρτήσεις ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, γιατί είναι προκλητικός και αυθάδης».

-Αν δεν κάνει αναρτήσεις ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον γιατί εχέστηκε από το φόβο του».

– Αν προβάλλει τους φίλους του ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον γιατί παραβιάζει όλα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού».

– Αν δεν προβάλλει τους φίλους του ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, ακόμα και οι φίλοι του τον εγκατέλειψαν».

Ακόμη κι αν τον δούνε στην Τήνο να πηγαίνει γονατιστός στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον τον καραγκιόζη, τον θεομπαίχτη».

Και στα κύματα της θάλασσας να τον δούν να περπατάει, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, ούτε μπάνιο δεν ξέρει ο άχρηστος».

Γενικά, ό,τι κι αν κάνει κι ό,τι κι αν δεν κάνει ο Πολάκης, θ’ αποτελεί τροφή για όλους εκείνους που ενώ το δάσος έχει λαμπαδιάσει, επιμένουν να δείχνουν στο λαό το πρώτο δέντρο και τα μυρμηγκάκια που σουλατσάρουν στις σχισμάδες του κορμού του.

Γιατί πιστεύουν πως έτσι, κανείς δεν θα νοιαστεί για το δάσος που καίγεται και κανείς δεν θα τρέξει να σβύσει τη φωτιά. Όλοι, με τα μυρμήγκια θ’ ασχολούνται.

Αυτούς, ένα τους ενδιαφέρει: Να καεί το δάσος και να κονομήσουν πουλώντας τα κάρβουνα.

Επειδή τυχαίνει να ξέρω το παιχνίδι της προπαγάνδας, του αποπροσανατολισμού και της δολοφονίας χαρακτήρων, απλά χαμογελώ.

Μα το χαμόγελο γίνεται γέλιο, επειδή τυχαίνει να ξέρω και τον Έλληνα.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.