Ειδησεογραφικό site

Μαρινάκης: «Εύκολη απόφαση να πληρώσεις κάτι παραπάνω για έναν παίκτη όπως ο Σωκράτης»

42

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν παρών στην υπογραφή του συμβολαίου του Παπασταθόπουλου και μίλησε για τον έμπειρο άσο. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στο MEGA στο περιθώριο των υπογραφών του Σωκράτη, επισήμανε για: Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στον Ολυμπιακό: «Τον Σωκράτη τον είχα γνωρίσει πριν από τρία χρόνια στο Λονδίνο. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση ως άνθρωπος. Στην Ελλάδα δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε παίκτες με τόσο μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη (όπως ο Σωκράτης). Μας έχει τιμήσει ως χώρα. Εμείς κάθε μέρα »χτίζουμε». Από τη στιγμή που έχουμε διαφορά μεγάλη με τους αντιπάλους μας δεν σταματάμε να επενδύουμε σε προσωπικότητες και παίκτες όπως ο Σωκράτης.

Βλέπουμε την πορεία στην Ευρώπη και το μέλλον και θέλουμε και τα επόμενα χρόνια να είναι δημιουργικά και γεμάτα επιτυχίες. Είναι μία εύκολη απόφαση να πληρώσεις και κάτι παραπάνω για να επιβραβεύσεις την αξία του κάθε παίκτη και ενός τέτοιου παίκτη. Θα πρέπει στην Ελλάδα να σεβόμαστε αξίες και παίκτες που έχουν υψώσει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη (όπως ο Σωκράτης). Να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε και τι γράφουμε».

Τις συνθήκες που βρήκε ο Σωκράτης και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν: «Τα χρήματα παίζουν τον ρόλο τους. Όμως ο παίκτης έρχεται και βλέπει τις εγκαταστάσεις και τους συμπαίκτες του. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού και στάθηκε στους στόχους του.

Ο έμπειρος διεθνής στόπερ είπε μιλώντας στο MEGA: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Με περίμεναν. Μου έκαναν μία πολύ καλή πρόταση. Ήταν πολύ εύκολο να πω το »ναι». Ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω και να αποδείξω ότι όλα αυτά που έκανα δεν ήταν τυχαία. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να τελειώσω την καριέρα μου, αλλά να νικήσω, να αποδείξω πως ό,τι έχω πετύχει στην καριέρα μου το έχω κάνει με κόπο και ότι έχω στόχους ακόμη. Έρχομαι για να κερδίσω. Έρχομαι για να είμαι πρωταγωνιστής. Θα μιλήσω στο γήπεδο και, όπως είπε και ο πρόεδρος, τα πολλά λόγια είναι περιττά»

Τα σχόλια είναι κλειστά.