Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος για Novartis: Με εμπλέκουν συμμορίτες – Θέλουν να με εξοντώσουν

36

 

Με σκληρά λόγια για όλος εκείνους που, όπως καταγγέλλει, τον εμπλέκουν στην υπόθεση της Novartis, μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

 

Ο κ. Λοβέρδος χαρακτηρίζει «συμμορίτες» αυτούς που επιχείρησαν, όπως λέει, «με μια προσπάθεια φαρσοκωμωδία, να σπιλώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους».
«Δεν θα ησυχάσω αν η δικαιοσύνη δεν καταδικάσει με αγωγές και μηνύσεις τους συμμορίτες που νομίζουν ότι με μαρτυρίες με κουκουλοφόρους θα σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων που έχουν μια διαδρομή έντιμη στην πολιτική όπως εγώ. Είπαν πράγματα, όχι μόνο που δεν στέκουν, αλλά είναι κωμικά, γελοία, άθλια με σκοπό να με εξοντώσουν», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Όπως είπε ο κ. Λοβέρδος όλες οι μαρτυρίες που τον εμφανίζουν να έχε δωροδοκηθεί από την φαρμακευτική εταιρεία Novartis είναι αστήριχτες. «Τέτοιες γελοιότητες, τέτοιες αθλιότητες θα τις χειριστώ με όσα μέσα μου δίνει ο νόμος», ανέφερε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ και προανήγγειλε ότι θα καταθέσει μηνύσεις.

«Την Δευτέρα καταθέτω τις πρώτες μου μηνύσεις. Οι μηνύσεις θα γίνουν και κατά πολιτικών προσώπων. Έχει πολιτική ενορχήστρωση», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

«Δεν θα καλαμπουρίσουμε, θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτές τις ανοησίες τις πήρε απάνω του ο πρωθυπουργός. Δεν θα μείνει ούτε ο πρωθυπουργός έξω από τις μηνύσεις. Έγινε σύσκεψη στο γραφείο του και όταν βγήκαν οι υπουργοί από εκεί, είπαν αυτά που είπαν. Εδώ μιλάμε για πολιτικό στήσιμο, που έχει τα χαρακτηριστικά της γελοιότητας, αν δεν αφορούσε την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων. Θα τους διαλύσω πραγματικά σας το λέω», τόνισε ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Λοβέδρος είπε ότι θα ζητήσει μάλιστα να παραστεί στην εξεταστική που όπως είπε πρέπει να γίνει και εκεί «να καλέσουν και αυτούς τους ψευδομάρτυρες και τα επιχειρήματά τους θα συντριβούν».

Αναφερόμενος στην δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι έχει την αναφορά ότι «κάποιος με κουκούλα είπε ότι πρέπει να μου έδωσαν 200.000 ευρώ… και μια δεύτερη φορά ότι πρέπει να πήρα 70.000 ευρώ». Όλα αυτά, όπως είπε, από έναν άνθρωπο που τον έχει συναντήσει μόνο μια φορά και όχι μόνος του.

«Δεν υπάρχει το παραμικρό που να τα τεκμηριώνει αυτά», τόνισε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.