Ειδησεογραφικό site

Κύπελλο Ελλάδος: Ολοταχώς για τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ χωρίς φιλάθλους

35

Στις 11 Μαΐου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος και όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους στο ΟΑΚΑ!

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να έχει σχεδόν αποφασίσει να μην υπάρχουν οπαδοί των δύο ομάδων στις εξέδρες με παρουσία ελάχιστων ανθρώπων που θα προσέλθουν με προσκλήσεις. 

Οι δύο φιναλίστ βέβαια, διατρανώνουν ότι θέλουν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, αν και φοβούνται πιθανές τιμωρίες, ενώ και η αστυνομία φέρεται να έχει πει στην πρώτη σύσκεψη που έγινε ότι μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ενός τελικού που θα έχει 15.000 κόσμο από την μία και άλλους τόσους από την άλλη. 

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο «sportfm» ο Γιώργος Βασιλειάδης για την αποφυγή επεισοδίων επιμένει να μην υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Όλα θα κριθούν οριστικά στις συσκέψεις που θα γίνουν μεταξύ όλων των εμπλεκομένων την εβδομάδα που έρχεται, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή, η κατάσταση έχει όπως ακριβώς την περιγράφουμε παραπάνω.

Την ίδια στιγμή, εξαιρετικά πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο, ο τελικός να αποτελέσει το πρώτο ελληνικό ματς όπου θα γίνει επίσημα χρήση του Video Assistant Referee.

Τα σχόλια είναι κλειστά.