Ειδησεογραφικό site

Ξέσπασε «πόλεμος” ανάμεσα σε Σαμαρά και ΣΥΡΙΖΑ

272

Αφορμή η επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ στην οποία κατά τον Αντώνη Σαμαρά εμπλέκεται ο γιος του σε υπόθεση απομάκρυνση καθηγήτριας από τη θέση της. Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο για πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του απάντησε… επιστρέφοντας τον χαρακτηρισμό.
Στη δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς κάνει λόγο για χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Τι αναφέρει ο Α. Σαμαράς:
“Από το 2013, ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ συνδικαλιστής Κουρουτός διασύρει τον ανήλικο, τότε, γιό μου, συνδέοντας την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του με τη δήθεν «σύλληψή» του να αντιγράφει. Ενώ στη συνέχεια, Συριζαϊκά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εξοντώσουν ηθικά ένα νέο παιδί για παράπτωμα που ποτέ δεν είχε διαπράξει”
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ
Με αφορμή ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, η οποία δημοσιεύτηκε σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σαμαράς εκτοξεύει ύβρεις και απειλές εναντίον του κ Κουρουτού, και των ΜΜΕ που τη δημοσίευσαν, κοινοποιεί εξώδικο στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, και εγκαλεί για «πολιτική αλητεία» τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα. Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα –ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, κλπ- στα οποία εμπλέκονται στελέχη της: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
Θα επιστρέφαμε στο δημιουργό του τον χαρακτηρισμό της πολιτικής αλητείας, αν δεν του αναγνωρίζαμε το ελαφρυντικό της νευρικότητας, που του προκαλούν προφανώς οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ

Τα σχόλια είναι κλειστά.