Ειδησεογραφικό site

Κάτοικοι στον Μπέο: «Πάρε δρόμο ρε κοπρίτη, άνθρωπε της νύχτας»

157

Ένταση δημιουργήθηκε για περίπου μια ώρα στο χωριό Σταγιάτες, στο Πήλιο, όταν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε εκεί, τα έβαλε με τους κατοίκους που βρίσκονταν στο κοινοτικό γραφείο (πρώην σχολείο) και στο Μουσείο, τους επιτέθηκε φραστικά και τους απείλησε με νέες μηνύσεις.
Στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της Αστυνομίας και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Μπέος πήγε στις 11 το πρωί στο χωριό και κατήγγειλε συγκεντρωμένους κατοίκους στην πλατεία, ότι έβγαλαν το πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας έξω από το γραφείο του. Εκείνοι αντέδρασαν, φωνάζοντας τον ψεύτη, ενώ η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων δεν επέτρεψε περαιτέρω κλιμάκωση του επεισοδίου
Τελικά, στον δήμαρχο παραδόθηκε το κλειδί του κοινοτικού γραφείου και του μουσείου, πήγε στους χώρους και πέταξε μαύρες σημαίες που υπήρχαν εκεί. Οι κάτοικοι, από την πλευρά τους, του είπαν ότι θέλει να ιδιωτικοποιήσει το νερό, που είναι κοινωνικό αγαθό και του φώναζαν «πάρε δρόμο ρε κοπρίτη, άνθρωπε της νύχτας».
Τελικά ο δήμαρχος, τον οποίο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Τοπικών Ενοτήτων και συνεργάτες του, αποχώρησε λίγο μετά τις 12

Τα σχόλια είναι κλειστά.