Ειδησεογραφικό site

Και επίσημα ο Νάσος Ηλιόπουλος θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

362

Εγκρίθηκε η πρόταση και ο Νάσος Ηλιόπουλος τίθεται επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη»

Την πρόταση του Συντονιστικού της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» για την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου για τη δημαρχία της Αθήνας ενέκρινε ομόφωνα η Ολομέλειά της σε έκτακτη συνεδρίασή της στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Σύμφωνα με το left.gr πλήθος ήταν τα μέλη της δημοτικής παράταξης που έφτασαν απόψε στο Πνευματικό κέντρο για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου. Μεταξύ των παρευρισκομένων οι υπουργοί Δ. Τζανακόπουλος, Αλ. Χαρίτσης, Θ. Φωτίου, καθώς και ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑΠ. Σκουρλέτης.

Με μια ολιγόλεπτη ομιλία του ο μέχρι τώρα επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος, Ρήγας Αξελός, παρουσίασε την πρόταση και το σκεπτικό του Συντονιστικού της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» για την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου η οποία έγινε δεκτή με τον νέο υποψήφιο δήμαρχο να ανεβαίνει στο βήμα καταχειροκροτούμενος.
Όπως αναφέρει η Ανοιχτή Πόλη:

Την πρόταση του Συντονιστικού της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» για την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου για τη δημαρχία της Αθήνας ενέκρινε ομόφωνα η Ολομέλειά της σε έκτακτη συνεδρίασή της στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, σήμερα, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Η «Ανοιχτή Πόλη», η δημοτική παράταξη με τη μακρά ιστορική πορεία στον Δήμο Αθηναίων, ολοκληρώνοντας έτσι τις διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής, καλεί όσους και όσες συμπορεύτηκαν τόσα χρόνια στους αγώνες και τα κινήματα πόλης, αλλά και τους νέους φίλους και φίλες, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, να συμμετέχουν σε αυτόν τον κορυφαίο αγώνα.

Συντονίζουμε τις δυνάμεις και τις δράσεις μας για μια νικηφόρα πορεία στιςεπερχόμενες εκλογές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.