Ειδησεογραφικό site

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν σε δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες

83

Για πρώτη φορά, μετά από τέσσερις μήνες, η σύζυγος του «ελέω θεού» ηγέτη της Βόρειας Κορέας έκανε δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του 33χρονου Κιμ Γιονγκ Ουν. Η 27χρονη Ρι Σολ Γιου συμμετείχε την Κυριακή στο επίσημο δείπνο για τον εορτασμό της πρόσφατης επιτυχημένης εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλου που πραγματοποίησε η απομονωμένη χώρα.

Το δείπνο ακολούθησε την ίδια μέρα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε συναυλία της κρατικής γυναικείας μπάντας της Βόρειας Κορέας για να γιορτάσει την εκτόξευση του πυραύλου. Όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν έφθασε με την σύζυγό του στο δείπνο καταχειροκροτήθηκε από εκατοντάδες αξιωματούχους του καθεστώτος ενώ εκείνη ήταν λαμπερή με γαλάζιο σύνολο. Στη Βόρεια Κορέα είναι γνωστή η αγάπη της συζύγου του δικτάτορα για τα ακριβά και επώνυμα αξεσουάρ με τα οποία συμπληρώνει την εμφάνισή της.

Το τραπέζι στο οποίο κάθισε το ζευγάρι ήταν γεμάτο ποτά και φρούτα ενώ επάνω του δέσποζε και μια μινιατούρα διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου!

Η κοινή εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν με την σύζυγό του μετά από μήνες διέλυσε τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να βρίσκεται σε ρήξη.  Εξέχουσα θέση στο πλευρό του ισχυρού άντρα της Βόρειας Κορέας είχε στο εορταστικό δείπνο και ο μηχανικός όπλων Γιανγκ Τσανγκ Χα, ο οποίος πήρε προαγωγή μετά την επιτυχημένη εκτόξευση του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου στις 4 Ιουλίου για τον οποίο θεωρείται ότι θα μπορούσε να πλήξει ακόμα και την Αλάσκα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.