Ειδησεογραφικό site

Η συμφωνία για τα …πανηγύρια!

95

 

+4.3.17 + 17 + îåêÜñöùìá.indd

Με εορτάς και πανηγύρεις ετοιμάζεται η κυβέρνηση να γιορτάσει τη συμφωνία «ένα ευρώ θα σου παίρνω- ένα ευρώ θα σου δίνω», που πέτυχε στο πρόσφατο ιστορικό για την πορεία του λαού και του έθνους Γιούρογκρουπ. Ο Πρωθυπουργός, ικανοποιώντας εισήγηση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο το οποίο συνήλθε χθες το πρωί εκτάκτως, αποφάσισε η εορτή να συμπίπτει με τον εορτασμό της εθνεγερσίας του ‘21, στις 25 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Το πρωί θα τελεσθεί δοξολογία σε όλους τους ιερούς ναούς της χώρας, ενώ ο δεδηλωμένος αγνωστικιστής κ. Τσίπρας, κάνοντας μια υποχώρηση έναντι του Πανάγαθου Θεού και Δομήτορος του μάταιου τούτου Κόσμου , θα δεχθεί να παραβρεθεί, έστω και για λίγα λεπτά , στον Μητροπολιτικό ναό , όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, επικεφαλής της Ιεράς Συνόδου, παρουσία του Ανωτάτου Άρχοντος και των πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών, δικαστικών και λοιπών αρχών του τόπου.

Του Άρες Μάρες

Ο Πρωθυπουργός κάνει πρόβες για να διαβάσει από τον άμβωνα το παρακάτω απολυτίκιο σε ήχο δ΄:

«Των ουρανίων στρατιών Αρχιστράτηγε, δυσωπούμεν σε αεί ημείς οι ανάξιοι, ίνα ταις σαις δεήσεσι τειχίσης ημάς, σκέπη των πτερύγων της αϋλου σου δόξης, φρουρών ημάς προσπίπτοντας , εκτενώς βοώντας. Εκ των κινδύνων λυτρώσαι ημάς, ως Ταξιάρχης των άνω Δυνάμεων!».

Και ο κ. Καμμένος θα απαντήσει από το δεσποτικό με το κοντάκιο σε ήχο β’:

«Αρχιστράτηγε Θεού, λειτουργέ θείας δόξης, των ανθρώπων οδηγέ, και αρχηγέ Ασωμάτων, το συμφέρον ημίν πρέσβευε, και το μέγα έλεος , ως των Ασωμάτων Αρχιστράτηγος!».

Εκείνη την ημέρα θα επιτρέπεται η κατάλυση ιχθύος και χαβιαριού της αριστεράς, ο σημαιοστολισμός θα είναι υποχρεωτικός και οι παρελάσεις μαθητών θα γίνουν έστω και με το ζόρι, σε πείσμα όσων από τη διαπλεκόμενη αντιπολίτευση επιχειρούν να υποβιβάσουν την εθνικών διαστάσεων επιτυχία των φόρων- αντιφόρων, σου παίρνω – σου δίνω, δώσε μου – να σου δώσω, όχι αυτό μην το παίρνεις γιατί θα σου κόψω το χέρι…

Κατά τις 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί λαϊκοστρατιωτική παρέλαση ενώπιον του υπουργού Ενικής Άμυνας, ο οποίος θα ενδυθεί την τιμημένη στολή του Έλληνα καταδρομέα. Στο πρώτο μέρος της παρέλασης, υπό τον παιάνα της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού «Μαύρη είν΄η νύχτα στα βουνά…», θα διέλθουν σκληροτράχηλα πεζοπόρα τμήματα ειδικού πολέμου, οχήματα μεταφοράς προσωπικού και ψηφοφόρων, αντιαεροπορικά συστήματα μπαμ και κάτω, δυνάμεις των συριζέικων ΜΑΤ που θα πετούν γαρύφαλλα στους διαδηλωτές, για να ακολουθήσουν μετά τα μπουλούκια της Κουμουνδούρου.

Πρόκειται για αναρχοαυτόνομες ομάδες αλληλέγγυων ντυμένοι οι άνδρες σαν λέτσοι και οι γυναίκες σαν ζητιάνες, ολιγομελείς ομάδες υποστηρικτών έμφυλων δικαιωμάτων, διαλεγμένες παρέες της πλατείας Εξαρχείων, κουλτουριάρηδες θαμώνες σε διανοουμενίστικα μπαράκια της ευρύτερης περιοχής και επικεφαλής ΜΚΟ με πανό που θα αναγράφουν «Ορθάνοιχτα Σύνορα», δίπλα- δίπλα με καλογυμνασμένα σώματα επίλεκτων στελεχών των ΑΝΕΛ με υψωμένα λάβαρα που θα διασαλπίζουν «Τα σύνορά μας είναι στην Πόλη και βλέπουμε!».

Σε πόλεις και σε χωριά κοινές επιτροπές εξαρτημένων από την αριστερά συριζαίων και ανεξάρτητων φιλελλήνων θα οργανώσουν στις κεντρικές πλατείες ολοήμερα πανηγύρια με δημοτικά και τζαζ ανάκατα, καθώς και δεξιώσεις, αριστερώσεις, εκθέσεις ζωγραφικής με προσωπογραφίες των ηρώων της συγκυβέρνησης, γκαλά, αλογοδρομίες και βέβαια πυροτεχνήματα…

Στο τέλος της ημέρας, η Υπηρεσία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών θα έχει στείλει το λογαριασμό σε κάθε φορολογούμενο…

Τα σχόλια είναι κλειστά.