Ειδησεογραφικό site

Η Ραχήλ Μακρή, το εμβόλιο και η… ανοιχτή παλάμη

138

Η θεωρία συνωμοσίας που επινόησε η πρώην βουλευτής για την… καρφίτσα που φορούσε στο πέτο της η πρώτη  Ελληνίδα νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε

«Με ενημέρωσαν ότι αυτή είναι η προϊσταμένη που έκανε πρώτη το εμβόλιο στον Ευαγγελισμό. Ρωτάνε τι φοράει στο πέτο. Από όσο γνωρίζω την Εβραϊκή παλάμη χαμσά…», είπε και ελάλησε μέσω facebook η πολιτικός και πρώην βουλευτής του «τρίπτυχου» ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ – Λαϊκή Ενότητα, Ραχήλ Μακρή, αμέσως μετά τον εμβολιασμό της νοσηλεύτριας Ευσταθιάς Καμπισιούλη.

Τι κι αν η εν λόγω κυρία αποτέλεσε το πρώτο πρόσωπο που εμβολιάστηκε στην χώρα μας ανοίγοντας μία νέα σελίδα στην πένθιμη ιστορία του κορωνοϊού; Τι κι αν η ίδια σάρωσε με την απόφασή της φόβους και αμφιβολίες δίνοντας το σύνθημα «πάμε να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας»; Η Ραχήλ επινόησε ακόμη μία θεωρία συνομωσίας συνδυάζοντας τις απανταχού θεωρίες περί εβραϊκού σχεδίου για τον παγκόσμιο έλεγχο της ανθρωπότητας με μία… καρφίτσα στο πέτο. «Ναι αλλά τι καρφίτσα!

» θα σπεύσουν να συμπληρώσουν οι απανταχού ψεκασμένοι.

Πάμε λοιπόν… Το «μασονικό» σύμβολο που ήθελε να δει η κυρία Ραχήλ στο πέτο της νοσηλεύτριας είναι περισσότερο αραβικό παρά εβραϊκό. Το πανάρχαιο αυτό σύμβολο των μουσουλμάνων, οι Εβραίοι το ονομάζουν «Χέρι της Μίριαμ» ενώ απαντάται και σε πολλές ακόμη θρησκείες.

Η εικόνα του αυθεντικού Χαμσά δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτό που έφερε στο πέτο η κυρία Καμπισιούλη δεν είναι Χαμσά αλλά ακόμη κι αν ήταν αυτό δεν θα σήμαινε κάτι ούτε θα σηματοδοτούσε οτιδήποτε άλλο πέρα από μία ξεκάθαρη παράνοια. Τέλος, και απλώς για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από μερικούς μήνες ένα παγκόσμιο project από καλλιτέχνες του κοσμήματος τίμησε τις υπηρεσίες και τις θυσίες των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας, με παράσημα που παραπέμπουν στην καρφίτσα της κυρίας Καμπισιούλη. Ο τίτλος του, «Hand Medal Project».

Όσο για εκείνους που συνεχίζουν να βλέπουν εβραϊκές συνομωσίες πάνω σε πέτα, το μοναδικό παράσημο που τους ταιριάζει είναι αυτό της… ανοικτής παλάμης

Τα σχόλια είναι κλειστά.