Ειδησεογραφικό site

Φίλης για Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη Μεσσίες και πολιτικούς του instagram

61

το… άρμα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είδαν με «καλό μάτι» την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στη μάχη για την αρχηγία του κόμματος ανέβηκε, δημόσια, και ο Νίκος Φίλης.

Ο πρώην υπουργός δεν… «κράτησε» τα λόγια του και μίλησε με σκληρά λόγια για τον 35χρονο ομογενή. Ο Νίκος Φίλης, ερωτηθείς στην πρωινή εκπομπή του Action 24 για τον Στέφανο Κασσελάκη, έκανε λόγο για πολιτικούς του Instagram και «Μεσσίες», τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανάγκη και είπε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος δεν… ξέρει τι είναι ΣΥΡΙΖΑ!

«Πρέπει να δούμε τις θέσεις. Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς οι οποίοι θα προκύπτουν από την κοινωνία, τα κινήματα, τις συλλογικές διαδικασίες, θα έχουν σχέσεις με τα πολιτικά κόμματα, όχι υποταγής.

Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες. Διεθνώς έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του Instagram, των πολιτικών που γίνονται γνωστοί “από τα πάνω”, δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία, διατυπώνουν τις πολιτικές τους απόψεις, όχι με σαφήνεια πάντοτε, είναι περιηγητές κομμάτων…

Άκουσα χθες τον κ. Κασσελάκη να υποστηρίζει τον κ. Μητσοτάκη όταν ήταν υποψήφιος για αρχηγός της Νέα Δημοκρατία και να μιλάει με σεβασμό, όπως λέει, στον πολιτικό του αντίπαλο.

Άρα, δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες. Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα “φυτεύονται” από το Instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Αφορά όλα τα κόμματα αυτό. Όχι Μεσσίες, όχι μοντέλα μεταπολιτικής στην εκπροσώπηση των πολιτών», είπε ο Νίκος Φίλης.

Στην ερώτηση αν ο Στέφανος Κασσαλάκης είναι «φυτευτός», ο Νίκος Φίλης απάντησε πως «δεν προκύπτει μέσα από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες. Ήταν υποψήφιος στις τελευταίες θέσεις του Επικρατείας λόγω της ομογένειας. Άλλο υποψήφιος εκεί και άλλο να γίνει αρχηγός κόμματος»

Τα σχόλια είναι κλειστά.