Ειδησεογραφικό site

Επεισοδιακή ομιλία Σκουρλέτη – Δύο τραυματίες

220

Συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς, αλλά και με οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο

Mε αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν στο δημαρχείο του Βόλου τον Πάνο Σκουρλέτη μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, αλλά και πολίτες που συγκεντρώθηκαν, για να διαμαρτυρηθούν για την καύση των απορριμμάτων, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Ο κ. Σκουρλέτης πέρασε την είσοδο του Δημαρχείου και ξεκίνησε την ομιλία του στην αίθουσα εκδηλώσεων, αναφερόμενος στη νέα πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, έξω από το δημαρχείο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, απέτρεψαν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό κατά της καύσης.

Οι πολίτες συνεπλάκησαν σώμα με σώμα με την Αστυνομία, φωνάζοντας «έξω τα ΜΑΤ», ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσαν με το σύνθημα «έξω οι αλήτες». «Αλήτες είναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλίτες» έλεγαν οι διαμαρτυρόμενοι.

Σύμφωνα με καταγγελίες μελών της Επιτροπής, τις οποίες επικαλείται το magnesianews.gr, μετά την απώθηση των πολιτών, υπήρξαν τραυματισμοί και, σύμφωνα με τους ίδιους, δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου με κατάγματα σε μέλη του σώματός τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.