Ειδησεογραφικό site

Ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία

ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
84

Ατιμώρητοι παραμένουν Τσίπρας και Βαρουφάκης για το μεγάλό πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης Τσίπρα, το 2015. Ένα «ειδεχθές έγκλημα», το οποίο κόστισε στον ελληνικό λαό σύμφωνα με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα 86 δισ. ευρώ, ο Κλάους Ρέγκλινγκ έχει μιλήσει για ζημιά 100 δισ. ευρώ ενώ ο Τόμας Βίζερ την υπολόγισε ακόμη και σε 200 δις ευρώ!
Το μέιζον αυτό θέμα, επανήλθε στη δημοσιότητα κατά την παρουσίαση του βιβλίου των Ελένης Βαρβιτσιώτη και Βικτώριας Δενδρινού «Η Τελευταία Μπλόφα», με ομιλητές τους Thomas Wieser, πρώην προέδρου του EuroWorking Group, Γιάννη Στουρνάρα, διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και Peter Spiegel, διευθυντή σύνταξης της βρετανικής εφημερίδας Financial Times.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, που φώτισαν αθέατες πλευρές, ενός παρασκηνίου το οποίο θα βύθιζε στην …κόλαση την Ελλάδα, λόγω της ανικανότητας, της ανεπάρκειας, των τεράστιων αυταπατών και των επικίνδυνων αριστερών ιδεοληψιών Τσίπρα και Βαρουφάκη, οι οποίοι έπαιξαν την τύχη της Ελλάδος στα ζάρια, οραματιζόμενοι τον …παράδεισο της δραχμής.
Περισσότερα στο «Καρφί» που κυκλοφορεί

Τα σχόλια είναι κλειστά.