Ειδησεογραφικό site

Εικόνες ντροπής στη Σύρο: Μαθητής στο νοσοκομείο από πτώση σοβάδων σε σχολείο – ερείπιο

21

Εικόνες που παραπέμπουν σε εγκαταλελειμμένα κτήρια κάποιας τριτοκοσμικής χώρας έρχονται από τη Σύρο, όπου τα Λύκεια που βρίσκονται στην περιοχή Λιβάδια του Μάννα βρίσκονται σε άθλια και επικίνδυνη κατάσταση.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το cycladeslive.gr, έχουν «σκάσει» τα σίδερα λόγω της σκουριάς και ανά πάσα στιγμή μπορούν να πέσουν κομμάτια σοβά στα κεφάλια μαθητών και καθηγητών.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή (10/11) καταγράφηκε ένα τέτοιο περιστατικό, με έναν μαθητή να καταλήγει στο νοσοκομείο μετά από πτώση σοβάδων την ώρα του διαλείμματος.

Σύμφωνα με το κυκλαδίτικο μέσο, χθες μετέβη άνθρωπος του δήμου στο σχολείο και έριχνε με… κοντάρι ό,τι έπεφτε από τους τοίχους.

Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τα μαθήματα πραγματοποιούνται κανονικά, με κίνδυνο της ζωής των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Δείτε τις εικόνες ντροπής από το σχολείο – ερείπιο στη Σύρο

siros_sxoleio_sovades9_1_b0062.jpgsiros_sxoleio_sovades8_1_64fc9.jpgsiros_sxoleio_sovades7_1_b64c7.jpgsiros_sxoleio_sovades6_1_4e0d6.jpgsiros_sxoleio_sovades5_1_7d592.jpgsiros_sxoleio_sovades4_1_7df3a.jpgsiros_sxoleio_sovades3_1_12f2b.jpgsiros_sxoleio_sovades2_1_514f1.jpgsiros_sxoleio_sovades_1_c8319.jpg

Τα σχόλια είναι κλειστά.