Ειδησεογραφικό site

Χωρίς Καμμένο το αυριανό υπουργικό συμβούλιο

154

Τι έγραψε στο Twitter ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, για να προλάβει, όπως είπε, τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας…

Απόντος του Πάνου Καμμένου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Καμμένος έκανε γνωστούς τους λόγους της απουσίας του μέσω Twitter, με σκοπό, όπως είπε, να προλάβει σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έγραψε: «Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει αύριο (19/12) και μεθαύριο (20/12) περιοδεία σε ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, για την ανταλλαγή ευχών με τα στελέχη που υπηρετούν εκεί.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη, θα επισκεφθεί μονάδες στα νησιά Στρογγύλη, Ρω, Μεγίστη, Λέρο, Φαρμακονήσι και Λειψούς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.