Ειδησεογραφικό site

Χαμόςστη Βαρβάκειο για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής

37

Kοσμοσυρροή από τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βαρβάκειο για τα τελευταία ψώνια σαρακοστιανών εδεσμάτων – Μεγάλη είναι η κίνηση και στους φούρνους για την αγορά της λαγάνας –  Τι ισχύει σήμερα για τους κωδικούς μετακίνησης και την απαγόρευση κυκλοφορίας

Για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής που θα γεμίσουν το σαρακοστιανό τραπέζι έσπευσαν σήμερα, από νωρις το πρωί, αρκετοί Αθηναίοι σε λαϊκές και στη Βαρβάκειο αγορά αφού τα σούπερμαρκετ είναι σήμερα κλειστά λόγω της ημέρας.

Βαρβάκειος

Μεγάλη είναι και η κίνηση, όπως κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, και σε μεγάλες αλυσίδες αρτοποιΐας αλλά και στους φούρνους κάθε γειτονιάς για την αγορά της λαγάνας

.

IMG_3226
IMG_3227

Στη Βαρβάκειο αγορά, σύμφωνα με τους επαγγελματίες της ιχθυαγοράς, η κίνηση παρουσιάζεται αυξημένη ενώ σήμερα Καθαρά Δευτέρα θα κορυφωθεί.

IMG_3224
IMG_3228

Οι τιμές των προϊόντων βρίσκονται σε ικανοποιητικά επίπεδα καθώς, όπως ανέφερε ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών, υπάρχει υπερεπάρκεια αγαθών και έτσι ο κόσμος έρχεται και βρίσκει τις καλύτερες δυνατές τιμές. Οι γαρίδες πωλούνται από 10 έως 13 ευρώ, το χταπόδι ξεκινά από 10 ευρώ και φτάνει 16 ευρώ, τα καλαμάρια ξεκινούν από 10 ευρώ και φτάνουν στα 13 ευρώ, οι σουπιές από 8 έως 12 ευρώ, τα χτένια και τα στρείδια από 16 ευρώ.

Ανοιχτά θα παραμείνουν σήμερα ορισμένα καταστήματα προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους για το σαρακοστιανό τραπέζι. Έτσι λοιπόν την Καθαρά Δευτέρα θα είναι ανοιχτά τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι για την προμήθεια της παραδοσιακής λαγάνας, οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία.

laiki__1_
laiki__2_
Λαϊκή

Τα σχόλια είναι κλειστά.