Ειδησεογραφικό site

Χαμός με το ποστάρισμα της Μενεγάκη -Αγριο πέσιμο γιατί πήγε για ψώνια από τα Μελίσσια στη Βαρβάκειο

41

 

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media κατά την επίσκεψή της χθες στην Βαρβάκειο αγορά.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία της με φόντο τα θαλασσινά στους πάγκους της Βαρβάκειου αγοράς όπου πήγε να κάνει τα ψώνια της για το σαρακοστιανό τραπέζι. Ωστόσο, το ποστάρισμα αυτό έτυχε αρνητικής κριτικής και σχολιασμού από τους followers της, οι οποίοι της επιτέθηκαν για την μετακίνησή της στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ελένη Μενεγάκη μένει στα βόρεια προάστια και σύμφωνα με τα όσα προβλέπουν οι μετακινήσεις στο lockdown αυτή τη περίοδο, απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός Δήμου ή σε απόσταση άνω των 2 χιλιομέτρων εκτός αυτού. Προφανώς η Μενεγάκη διένυσε μεγαλύτερη απόσταση και δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια γι’ αυτή την κίνησή της.

Χαμός στα σχόλια κάτω από της ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη
«Σε άλλο δήμο; ή επειδή είσαι γνωστή δεν θα σε γράψουν;», «με ποιον κωδικό πάμε στην κεντρική ψαραγορά σε άλλον δήμο;», «καλό θα ήταν τα μέτρα να ισχύουν για όλους», «δίνεται κακό παράδειγμα» και «έχουν τα Μελίσσια κεντρική ψαραγορά ή μήπως τα Μελίσσια είναι στο κέντρο της Αθήνας;» αναφέρουν μερικά από τα σχόλια των followers της στο Instagram που προφανώς ενοχλήθηκαν από την κίνηση αυτή της Μενεγάκη.

Ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια κάτω από τις φωτό:

Εχουν τα Μελίσσια κεντρική ψαραγορά ή μήπως τα Μελίσσια είναι στο κέντρο της Αθηνας;
Καλό θα ήταν τα μέτρα να ισχύουν για όλους!!!Κατα τα αλλά Καλή Σαρακοστή!!!!
Πώς πήγατε σε άλλο δήμο για ψώνια??
Καλή σαρακοστή!!Είναι στα 2 χιλιόμετρα απτό σπίτι σου η ψαραγορά?
1 φοράτε ανάποδα την μάσκα 2 πως πήγατε σε άλλο δημο? α ναι ξέχασα μόνο για εμάς ισχύουν τα μέτρα
δεν μπορώ να πάω όταν σου λένε μόνο 2χλμ μακριά από την κατοικία σου και φυσικά χρειάζονται στήριξη όπως και η εστίαση δεν φταίω εγώ για αυτό η κυβέρνηση φταίει αλλά είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε τους ανθρώπους αυτούς μας έχουν ανάγκη περισσότερο απο πότε αλλά όχι να μου γυρίζει έτσι η κυρία και εμείς να μην μπορούμε να πάμε στο απέναντι μπακάλικο λόγο των μέτρων
Ορισμένοι μάλιστα θέλησαν να την πικάρουν, σχολιάζοντας την μάσκα που φορούσε ανάποδα.

Πολλοί βέβαια την υποστήριξαν λέγοντας ότι δεν είναι η μόνη που το κάνει, απλά η Ελένη Μενεγάκη είναι αναγνωρίσιμη.

Μια follower της, βέβαια έγραψε «όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας επιτρέπεται να κινηθείς όπου δηλώσεις»….

Τα σχόλια είναι κλειστά.