Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη στη Βουλή για τον Δούκα: «Ακόμα δεν χωνέψατε την ήττα»

40

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν αναφέρθηκε με δηκτικό τρόπο στον Χάρη Δούκα, με αφορμή μια πρόσφατη δήλωσή του  για αξιοποίηση κλειστών κτηρίων στην Αθήνα, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν «από συλλόγους και συλλογικότητες για έκφραση, για πολιτισμό, για δραστηριότητες».

Ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων αμέσως πριν, στη συνέντευξή του, είχε εκφραστεί κατά των καταλήψεων και πως είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος σε αυτό το φαινόμενο, ο πρωθυπουργός είπε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Κλειστά ακίνητα που ανήκουν σε δήμους. Βεβαίως. Όμως ίσως να πρέπει να το πείτε στον δήμαρχο της Αθήνας τον οποίο στηρίξατε πολιτικά, ας διαθέσει τα κλειστά ακίνητα σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού», φράση η οποία φυσικά χειροκροτήθηκε εντόνως από τους βουλευτές της ΝΔ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν το άφησε να πέσει κάτω και με την έναρξη της δευτερολογίας του, είπε: «Να ξεκινήσω από τον Δήμο της Αθήνας γιατί η αναφορά σας δείχνει ότι δεν το χωνέψατε ακόμα. Σε έναν μήνα να προλάβει να ανοίξει κλειστά σπίτια ο κ. Δούκας στην Αθήνα είναι λίγο δύσκολο. Πέντε χρόνια ο κ. Μπακογιάννης όχι μόνο δεν άνοιξε κλειστά σπίτια, αλλά έκλεισε και τους δρόμους, ταλαιπωρώντας τον λαό της Αθήνας, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου»

Τα σχόλια είναι κλειστά.