Ειδησεογραφικό site

Άδωνης για απειλές Ρουβίκωνα στον Μητσοτάκη: Στην Ελλάδα του Συριζα έχουν καταρρεύσει όλα!

582

«Βρείτε εσείς άλλη χώρα που κάποιος αυτοαποκαλούμενος αναρχικός μπορεί να απειλεί κατά αυτό τον τρόπο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως» έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης

Σφοδρά πυρά στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις απειλές του «Ρουβίκωνα» εναντίον του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με ανάρτησή του στο Twitter, την οποία συνοδεύει με την αντίστοιχη απειλητική ηγετικού στελέχους της αναρχικής ομάδας, ο κ.Γεωργιάδης μιλά για «κατάρρευση των πάντων στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ»

«Βρείτε εσείς άλλη Χώρα που κάποιος αυτοαποκαλούμενος αναρχικός μπορεί να απειλεί κατά αυτό τον τρόπο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και θα σας πω μπράβο…στην Ελλάδα του Σύριζα έχουν καταρρεύσει όλα! Μιλάμε για αίσχος!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Βρείτε εσείς άλλη Χώρα που κάποιος αυτοαποκαλούμενος αναρχικός μπορεί να απειλεί κατά αυτό τον τρόπο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και θα σας πω μπράβο…στην Ελλάδα του Σύριζα έχουν καταρρεύσει όλα! Μιλάμε για αίσχος!

Τα σχόλια είναι κλειστά.