Ειδησεογραφικό site

Ό,τι πεις 26 Απριλίου 2014

173

Συγχαρητήρια σε όλους σας, παιδιά! Έχω τη συλλογή από όλους τους τόμους υγείας. Άκρως απαραίτητοι για μια οικογένεια. Θα συνεχίζουμε να σας στηρίζουμε με νύχια και με δόντια, γιατί η ενημέρωσή σας είναι έγκυρη και αληθινή. Φροντίστε μόνο να έχετε και στο μέλλον εξίσου χρήσιμες προσφορές.

Κατερίνα

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.

 

Θλίβομαι όταν ακούω φίλους που φανατικά ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ να λένε ότι ούτε να το ακούσουν δεν θέλουν. Θλίβομαι όταν από τα ποσοστά θριάμβου το 2009 φτάσαμε σε ποσοστά απαξίωσης. Θλίβομαι να βλέπω δύο προέδρους, πρώην και νυν, να είναι έτοιμοι για χαμηλού επιπέδου κόντρες. Θλίβομαι για βουλευτές που με την ψήφο του κόσμου του ΠΑΣΟΚ έγιναν υπουργοί και τώρα πηδούν σαν τα ποντίκια από το πλοίο που βουλιάζει για να γλιτώσουν τις καρέκλες τους. Θλίβομαι για όλους αυτούς που ο κόσμος τούς έδωσε εμπιστοσύνη και αυτοί τον προδίδουν χωρίς ντροπή. Θλίβομαι που τη λέξη «σοσιαλιστής» κάποιοι την έκαναν συνώνυμη της αρπαχτής, της μίζας, του προσωπικού συμφέροντος. Όμως, παραμένω πιστός με την ελπίδα ότι θα βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για την ανάσταση.

Πάνος, από Κατερίνη

Η θλίψη που περιγράψατε είναι θλίψη όλων όσοι ανήκουν στη δημοκρατική παράταξη και βλέπουν το Κίνημα να απαξιώνεται καθημερινά από πράξεις στελεχών του.

 

Αγαπώ πάρα πολύ το «Καρφί» και είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά τον αείμνηστο Νίκο Κακαουνάκη. Σπουδαίος άνθρωπος και ο καλύτερος δημοσιογράφος που υπήρξε στη χώρα. Θα ήθελα, όμως, να διαβάζω στην εφημερίδα μας περισσότερες σελίδες «Ό,τι πεις», γιατί είναι αυτό που κρατά και την κυκλοφορία. Είναι προτιμότερο από το να διαβάζω αθλητικά. Επίσης, θέλω να συγχαρώ τις κυρίες για τα θέματα «Κοινωνικά Παντοπωλεία» και «Τζογαδόροι από κούνια». Μπράβο, παιδιά, συνεχίστε το έργο σας.

Παππούς από Κολιάτσου

Οι ευχαριστίες σας μας δίνουν δύναμη, όπως και οι παρατηρήσεις σας.

 

 

Ο Σαμαράς να μαζέψει τον Μιχελάκη, τον Ντινόπουλο, τη Βούλτεψη που τάσσονται εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Ξεχνούν ότι αυτό το κόμμα τούς έκανε βουλευτές. Είναι αμαρτία από το Θεό εμείς να πληρώνουμε και όλοι οι θεατρίνοι να τρώνε τσάμπα. Μπράβο στη Λιάνα Κανέλλη για το χαρακτηρισμό της στον Τσίπρα, ο οποίος αντιγράφει τον Αντρέα. Και κάτι επιπλέον, δεν ακούμε καλά λόγω ηλικίας, γι’ αυτό, αν μπορείτε, γράψτε στο «Καρφί» τους τίτλους από τις ομιλίες στη Βουλή. Τουλάχιστον να τα διαβάζουμε και να μας μένει κάτι.

Φανατική αναγνώστρια

Εύστοχη η παρατήρησή σας.

 

Εύχομαι ολόψυχα καλό Πάσχα και καλή ανάσταση για όλους μας. Το σημείωμά σας «Γιώργο, έχασες» μας κάλυψε όλους. Δεν αρκεί ένας ηγέτης να είναι μόνο ευγενικός, πρέπει πάνω απ’ όλα να αναγνωρίζει τα λάθη του, να ζητεί συγγνώμη και όχι ανάλογα πώς τον συμφέρει να αλλάζει γραμμή πολιτικής. Υπήρχε μια τεράστια παράταξη της ΕΚ, την αντικατέστησε το ΠΑΣΟΚ ενός χαρισματικού ηγέτη που αγκάλιασε όλη την μεσαία τάξη και που δυστυχώς το διέλυσαν όλες οι αστοχίες, τα λάθη, η κακή διαχείριση ενός εκλογικού ποσοστού τέτοιου, που έφερε την ελπίδα ότι θα διορθώσει τα χάλια που άφησε ο κουρασμένος καταλληλότερος. Κι όμως, τα λάθη έφεραν την απελπισία, τη μιζέρια, την γκρίνια σε αυτή την παράταξη. Ο κόσμος είναι θυμωμένος, απελπισμένος, αγανακτισμένος, εξουθενωμένος. Αλήθεια, κύριοι, τα ποσοστά δεν σας λένε τίποτα;

Πάνος

Ο λαός γνωρίζει την πραγματικότητα και την αντιλαμβάνεται πολύ καλύτερα από πρόεδρους και στελέχη της παράταξης.

 

Κύριε διευθυντά, όλο και πληθαίνουν οι δημόσιες δηλώσεις των εθνοπατέρων. Μετά την κ. Ρεπούση περί συνωστισμού στη Σμύρνη και παραμυθιών στο Ζάλογγο, μας προέκυψε και ο κ. Δήμου και μας είπε ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός δεν σήκωσε το λάβαρο στην Αγία Λαύρα. Επειδή με διακατέχει ιερή αγανάκτηση, θέλω να τους πω ότι είναι ανθέλληνες. Αν ζούσε ο Κολοκοτρώνης, θα τους έβαζε στη θέση τους. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό.

Μία Ελληνίδα από Αγία Παρασκευή

Κάποιοι έχουν μπερδευτεί και πολιτικολογούν με την ιστορική αλήθεια.

 

Το 2010 έπαθα ένα έμφραγμα και έκτοτε παίρνω τα φάρμακά μου ανελλιπώς. Προσέχω τη διατροφή μου. Έπαιρνα το φάρμακό μου 45 ευρώ με τις παροχές που μου δίνει η ασφάλεια που έχω. Άρχισε να κατεβαίνει η τιμή φτάνοντας τα 27 ευρώ. Τελευταία έπεσε στα 22 ευρώ. Όμως ο φαρμακοποιός μού είπε ότι έχει πέσει στα 15 ευρώ, αλλά εμείς θα το πληρώνουμε στα 27 και τη διαφορά θα τη βάζουν οι ίδιοι. Άκουσον, άκουσον. Δεν καταλαβαίνω γιατί απεργούν οι φαρμακοποιοί.

Αναγνώστρια από Σεπόλια

Πολλές φορές κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε γιατί απεργούν ορισμένες κατηγορίες επαγγελματιών που συμπεριφέρονται ως συντεχνίες.

 

Το βίντεο της συνομιλίας του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Μπαλτάκου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κασιδιάρη και το άγριο ξύλο στα γραφεία της Βουλής αποκαλύπτουν τη συνεργασία του φαύλου κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας με το σκοτεινό παρακράτος. Ακόμη, φέρνει στο φως μήνες ανωμαλίας και εκτροπής της βίας αλλά και νοθείας του ’60. Ο κ. Βενιζέλος που στηρίζει όλο αυτό πρέπει άμεσα να αναθεωρήσει τη στάση του και να απαιτήσει την αντικατάσταση των εμπλεκόμενων υπουργών αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ο Παραπολιτικός

Κατανοητοί οι φόβοι σας για επιστροφή στις ανώμαλες δεκαετίες του ‘60.

 

Εύχομαι στο νέο διευθυντή τα καλύτερα. Να συνεχίσει το έργο του αείμνηστου Νίκου Κακαουνάκη. Είδα τα νέα περί Μπαλτάκου στον ΑΝΤ1. Κάποια στιγμή γράφανε σε στίχους: Κάψτε τα τζαμιά. Τότε πραγματικά ανησύχησα. Αλίμονο κι αν γίνει μια τέτοια ενέργεια από ξεροκέφαλους ή προβοκάτσια. Προς Θράκη μεριά ή σε νησιά του Αιγαίου που έχουν τζαμιά. Τότε δεν ξέρω τι θα γίνει. Εσάς, φίλοι μου, ποια είναι η γνώμη σας;

Ο Ροδίτης του Μόντρεαλ

Συμφωνούμε μαζί σας. Κάποιοι ανεγκέφαλοι ίσως απεργάζονται καταστάσεις δεκαετιών ‘50 και ‘60.

 

Θα ήθελα να ευχηθώ καλό Πάσχα και χρόνια πολλά σε εσάς αλλά και στους φίλους και φανατικούς της στήλης του «Ό,τι πεις». Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου το άγιο φως της ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές όλων μας. Υγεία και ευτυχία σε όλους μας και μη χάνουμε ποτέ τις ελπίδες μας.

Συνεπής αναγνώστρια

Υγεία σε όλους και ανάσταση για την πατρίδα.

 

Στέλνω τις ευχές μου και εύχομαι καλή ανάσταση στη διεύθυνση του «Καρφιού» αλλά και στην αγαπητή συντακτική του ομάδα. Η εφημερίδα μού κρατάει συντροφιά όλη την εβδομάδα. Αν υπάρχει δυνατότητα, βάλτε κάποιο CD ή βιβλίο για μικρά παιδιά. Θέλω να τα δώσω στα εγγόνια μου.

Ηλικιωμένη

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

 

Κύριοι δημοσιογράφοι, σας γράφω κάτι που είναι 100% σίγουρο. Το μεγαλύτερο σφάλμα είναι δικό σας. Η Χρυσή Αυγή τα κάνει όλα αυτά για να αυτοπροβάλλεται. Αφού το κανάλι τους δεν το βλέπει κανείς, το πρόγραμμά τους είναι να δημιουργήσουν ντόρο μέχρι τις εκλογές. Να είναι μπροστάρηδες. Σας τα λέω αυτά από έγκυρη πηγή. Γι’ αυτό να μη μιλάνε. Είμαι 85 ετών και τα έζησα.

Ηλικιωμένη αναγνώστρια

Θεμιτές οι παρατηρήσεις σας, αλλά δεν ευθύνονται μόνο οι δημοσιογράφοι για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. Οι πολιτικοί έχουν την ευθύνη που με τις πράξεις τους απαξίωσαν το πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία.

 

Ο σεβασμός στον άνθρωπο

το πρώτο είναι για μένα

Γιατί από το καταλληλότερο Σαμαρά

Πολλά έχουμε μαζεμένα.

 

Ο πρόεδρός μας του ΠΑΣΟΚ

έχει ευαισθησίες

και θα κοιτάξει όσο μπορεί

να σώσει τους φτωχούς από τις αδικίες.

 

Γι’ αυτό, συντρόφοι φίλοι μου,

ελάτε να ενωθούμε

τον πρόεδρό μας του ΠΑΣΟΚ

να στηρίξουμε και ανάσταση να δούμε.

 

Κλέφτρα, κακούργα, άχρηστη

η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας

Που κατέστρεψε την Ελλάδα μας

Και τη διέλυσε χωρίς καμιά αιτία.

 

Είναι μεγάλο έγκλημα

άνθρωποι να πεινούνε

κι αυτοί να ζουν αρχοντικά

και να μας περιγελούνε.

 

Γιατί το παίρνουν το ψωμί

από τον πεινασμένο

κι αυτόν τον άμοιρο

μάνα τον έχει γεννημένο.

 

Αγγελική από Ηράκλειο Κρήτης

Λέτε ποιητικά αυτά που φωνάζουν καθημερινά οι Έλληνες.

 

Αγαπημένα μου παιδιά, παίρνω το «Καρφί» από τότε που το πρωτοέβγαλε ο αγαπημένος μας Νίκος. Είμαι μεγάλη γυναίκα. Έβγαζα το πρόγραμμα της τηλεόρασης, έβαζα το συνδετήρα μου και το έβαζα δίπλα στο κρεβάτι μου. Τώρα με κουράζετε. Γιατί το κάνετε; Ψάχνω να βρω το πρόγραμμα, γιατί το χαλάσατε; Να έχετε την ευχή μου και να έχετε καλό Πάσχα. Ό,τι ποθεί η καρδούλα σας, αλλά σας παρακαλώ, κάντε το όπως παλιά.

Αναγνώστρια από τα παλιά

Προσπαθούμε, πάντα με γνώμονα τον αναγνώστη, να κάνουμε όσο πιο ευκολοδιάβαστη και ποιοτικότερη γίνεται, από όλες τις πλευρές, την εφημερίδα μας (σας). Κάθε αλλαγή μας θεωρούμε πως την κάνει καλύτερη. Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας, αλλά είναι αδύνατο να ικανοποιούμε κάθε αίτημα, γιατί και οι δικές σας απόψεις συγκρούονται.

 

Τώρα θυμήθηκες να πεις ότι σε δουλεύουν τα μάλα ο Σαμαράς και οι σώγαμπροι του ΛΑΟΣ, Βενιζέλο; Όχι συνιστώσα της ΝΔ αλλά και δεκανίκι αυτής είσαι εδώ και καμπόσα χρόνια. Φτάνει μόνο και μόνο να αισθάνεσαι συναρχηγός. Ένα «όχι» είπες για κάτι; Καλά σου κάνουν. Κάνε διαφορετικά αν έχεις κότσια.

Ένας τέως Πασόκος

Ο διάλογος πάντα βοηθάει και προσφέρει, αρκεί να μην περιορίζεται σε χαρακτηρισμούς.

 

Θέλω να σας πω ότι το TV Quiz του ΑΝΤ1 είναι μεγάλη απάτη. Έχω πάρει επανειλημμένα κι ενώ βρίσκω τη λέξη, μου λένε ότι έχω καθυστερήσει και με έχει προλάβει άλλος παίκτης. Αν είναι δυνατόν!

Πέππυ Κούβαρη από Καραβόστομο Ικαρίας

Δεν γνωρίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά εφόσον έχετε στοιχεία, πρέπει να απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές.

 

Πριν από δύο χρόνια έπαιρνα τα φάρμακά μου και πλήρωνα 17 ευρώ, τώρα πληρώνω 60 ευρώ. Ο Έλληνας ας βάλει μυαλό να τους στείλει σπίτια τους. Όσο για τους αναποφάσιστους, νομίζω ότι με το να μην ψηφίσουν κανέναν δεν βγαίνει τίποτα. Ψηφίστε έναν άνθρωπο να μην έχει περάσει από τη σχολή των κλεφταράδων, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Θα είμαστε γελοίοι να ψηφίσουμε τους ανθρώπους που έκαψαν την Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μας έχουν σε τρίτη μοίρα προτού πάρουν την καρέκλα τους και ό,τι μείνει για την ψωροκώσταινα, άντε και κάνα ψίχουλο, να πούνε «φάε κι εσύ, ταλαίπωρε». Έγιναν δεκαπέντε κόμματα και δεκαπέντε αρχηγοί ψάχνοντας να πάρουν το 3% για την καρέκλα. Πατριώτη Έλληνα, την Ελλάδα την έχουν θάψει τόσο βαθιά που δεν θα δουν καλή μέρα ούτε τα τρισέγγονά μας.

Δημήτρης από Πλατανιώτισσα

Φωνή λαού οργή ψηφοφόρου για να διορθωθούν παθογένειες και λάθη δεκαετιών.

 

Εύχομαι σε όλους σας καλό Πάσχα! Χιλιάδες ευχές και ό,τι καλύτερο στην εφημερίδα σας. Δύναμη, φώτιση, κουράγιο, να έχετε καθημερινά για το έργο σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ανταποκριτή στην επαρχία. Έχω ασχοληθεί με πολιτιστικά, εικαστικά και εκθέσεις ζωγραφικής. Έχω όρεξη και διάθεση για δουλειά.

Γιώργος Λαυκιώτης από Άργος Πελοποννήσου

Χρόνια πολλά και ευχαριστούμε για την προσφορά σας. Στείλτε μας τα στοιχεία σας…

 

Στην Ικαρία στις δημοτικές εκλογές κατεβαίνουν 4 συνδυασμοί της αριστεράς. Αν στην Ικαρία δεν συνεργάζεται η αριστερά για το καλό του νησιού, τι έχει να προσφέρει για την πατρίδα;

Ικαριώτης

Σωστά τα λέτε

 

Εγώ ψηφίζω ΠΑΣΟΚ από τότε που βγήκε στην εξουσία, αλλά και από νωρίτερα. Στο «Καρφί» όμως αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κινείστε εναντίον του Παναθηναϊκού. Αυτό μην το κάνετε. Γιατί δεν είναι σωστό. Πάντοτε είστε υπέρ του Ολυμπιακού και οι άλλες ομάδες για σας είναι ένα τίποτα. Σας παρακαλώ διορθώστε το αυτό το κομμάτι.

Μαρίνα από Νέα Μάκρη

Προσπαθούμε και στα αθλητικά να είμαστε αντικειμενικοί.

 

Ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο γίγαντας της Δημοκρατικής Παράταξης, από τα 18 του χρόνια αγωνίζεται. Αγωνίστηκε στον πρώτο και στο δεύτερο ανένδοτο αγώνα. Όταν έκανε πολιτική ανάλυση το 1965 στο Θέατρο Ακροπόλ, δεν γέμιζε μόνο το θέατρο αλλά και η Ιπποκράτους, η Ακαδημίας και η Πανεπιστημίου, από τα Προπύλαια μέχρι την Εμμανουήλ Μπενάκη. Αγωνίστηκε ενάντια στη δικτατορία. Αγωνίστηκε με το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του δίπλα στον Αντρέα Παπανδρέου. Είναι δυνατόν αυτός ο μεγάλος αγωνιστής να εξυβρίζεται μέσα στη Βουλή από τον Βενιζέλο με τον πιο χυδαίο τρόπο; Τι ήταν αυτό το «Έχασες, Γιώργο» σε προηγούμενο φύλλο; Πρέπει να ξέρετε ότι οι Παπανδρεϊκοί δεν χάνουν. Αλλά επανέρχονται και σώζουν τη δημοκρατική παράταξη. Επανήλθε το 1963 ο Γιώργος Παπανδρέου. Επανήλθε το 1993 ο Ανδρέας Παπανδρέου. Θα επανέλθει και ο Γιώργος Παπανδρέου. Διαφωνώ με το σκεπτικό του άρθρου σας.

Τάσος Κατωγιαννάκης

Σεβαστή η διαφωνία σας, αλλά ορισμένες αλήθειες πρέπει να λέγονται όσο κι αν είναι πικρές.

 

Τι γίνεται ο Κοντομηνάς; Αλήθεια, είχε συνέπειες για αυτά που έκανε; Πού βρίσκεται;

Σοφία από Άλιμο

Για το θέμα που θίγετε έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη και μόνο όταν αποφανθεί τελεσίδικα θα ξέρουμε ποιος είναι ένοχος και ποιος αθώος…

Αγαπητό μου «Καρφί», αυτή η δυστυχισμένη χώρα που λέγεται Ελλάδα πες μου σε παρακαλώ πολύ πώς θα πάει μπροστά; Όταν έχει δημοσιογράφους σαν τον Τράγκα, τον Χίο, τον Παυλόπουλο και λοιπούς συγγενείς. Ύστερα αντιπολίτευση με το ΣΥΡΙΖΑ! Τι κατάντια είναι αυτή; Τι ξεφτίλα; Τι ντροπή; To μόνο που ονειρεύεται είναι να κυβερνήσει για να στείλει τους αντιπάλους του φυλακή. Παρακαλώ πάρα πολύ τον ελληνικό λαό να μην τον ψηφίσει.

Μαρία από Μοσχάτο

Η χώρα με διχαστικό πνεύμα και με ηγεσία αλληλοσπαρασσόμενη δύσκολα θα πάει μπροστά.

Ακούω τα κανάλια και έχει φρίξει παιδιά μου! Μιλάνε για τον Αλβανό, πώς τον χτύπησαν στο στέρνο, πώς τον σκότωσαν, τι του έκαναν. Όλα τα κανάλια. Για τον άνθρωπο που σκότωσε εκείνος κόβοντάς του το λαιμό και αφήνοντας δυο παιδάκια ορφανά, δεν είπανε λέξη. Για όνομα του Θεού. Τι πράγματα είν’ αυτά;

Αναγνώστρια, από Δάφνη

Δυστυχώς το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας κάθε άλλο παρά σωφρονιστικό είναι. Περισσότερο ζούγκλα θυμίζει, παρά φυλακές.

 

Πολύ γρήγορα ήρθε η θεία δίκη. Πάρα πολύ γρήγορα. Τι μας έλεγε ο Σαμαράς; Ότι έδιωξε τον Παπανδρεισμό. Και αγκάλιασε τον Μπαλτακοφασισμό. Τι ωραία που περνάμε! Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια να μην χαίρεται γιατί είναι χειρότερο. Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι η δημοκρατία στην Ελλάδα. Οι Έλληνες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για να ζούνε ήρεμα κι ωραία.

Μαρία

Η προοδευτική παράταξη πάντα ήταν παράγοντας σταθερότητας και δημοκρατικής ομαλότητας.

 

 

Αγαπημένο μου «Καρφί», ο λαός μας φτάνοντας στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης ακούει και διαβάζει τώρα για κάποια σημάδια ανάκαμψης. Τα μαύρα κοράκια όμως της σχολής δημοσιογραφίας και της πολιτικής δεν αφήνουν στο λαό να έχει  ελπίδα. Η ελπίδα είναι το θεμέλιο της επιτυχίας. Πιστεύω όμως ότι ο λαός μας έχει κρίση και θα βρει το δρόμο του. Στο θέμα Μπαλτάκος,  αυτός ο κύριος έχει δείξει δείγματα ακροδεξιού. Γιατί τον κρατούσε ο κ. Σαμαράς; Θα περίμενα από κ.κ Δένδια και Αθανασίου να κάνουν μήνυση στον κ. Μπαλτάκο. Γιατί μέχρι τώρα δεν έκαναν; Τι συμβαίνει; Δεν νομίζετε ότι είστε μικροί για να διαλύσετε το ΠΑΣΟΚ με τις κόντρες σας; Δεν ενώνεστε μπας και σώσουμε το κόμμα μας; Έχω το δικαίωμα να είμαι σκληρός γιατί ψηφίζω αυτό το κόμμα από το ’61 χωρίς κανένα όφελος για την οικογένειά μου. Ντροπή σας.

Τροπαιάτης

Ενότητα και συστράτευση για να αναγεννηθεί η δημοκρατική παράταξη, αλλά ποιος από τους μεγαλόσχημους της παράταξης ακούει τον λαό;

 

 

Κύριε Αμανατίδη και αγαπητή συντακτική ομάδα, σας εύχομαι υγεία και καλή δύναμη! Τελευταία κι εγώ παρατηρώ κάποια αλλαγή στα μηνύματά μας, είναι πιο σύντομα. Συμφωνώ να αποφεύγονται οι ύβρεις και να μην υπερβαίνουμε τις 130 λέξεις. Χωρίς λοιπόν να παραβιάσω αυτούς τους κανόνες, προσθέτω στο προηγούμενο μου μήνυμα ότι «Στην προσπάθειά του να επιβιώσει υιοθετεί κάθε είδος πολιτικό ορφανό του Γιώργου. Ο λόγος για τον κ. Φώτη». Είμαι βέβαιος για την κατανόησή σας.

Νικόλαος Πρίφτης, Αντιδεξιοσταλινικός, από Κέρκυρα

Σύντομος και περιεκτικός ο λόγος σας.

 

 

Τυχερός ο Σαμαράς που έχει ως αντιπολίτευση το ΣΥΡΙΖΑ. Οποιαδήποτε άλλη αντιπολίτευση δεν θα τον άφηνε να συνεχίσει να κυβερνάει.

Σπύρος

Έχετε δίκιο…

Σας χαιρετώ με πολύ αγάπη όλους σας. Απαντάτε σε κάποια αναγνώστρια ότι μαζί με τον οδηγό έχετε δώρο και κάποια CD’s . Από την ημέρα που βάλατε τον οδηγό μόνο μία φορά βρήκα CD. Αν μπορείτε διευκρινίστε το, αλλιώς κανένα πρόβλημα. Εγώ την εφημερίδα θα την αγοράζω και με 3 και με 4 ευρώ.

Η Μελβουρνιώτισσα

Σε όλες τις εκδόσεις μας, εκτός από αυτήν που είχε τον 7ο τόμο της MAYO CLINIC μαζί με τον οδηγό υγείας είχαμε και CD. Τώρα αν αφαιρέθηκε, ή, έτυχε κάποιο φύλλο να μην έχει CD δεν το γνωρίζουμε. Πείτε μας από πού πήρατε το φύλλο, πότε για να ξέρουμε κι εμείς τι συμβαίνει.

Είμαι στο Νέο Ηράκλειο και παίρνω την εφημερίδα χωρίς CD. Γιατί τι συμβαίνει παιδιά; Γίνεται κάποια διάκριση;

Αναγνώστρια, από Νέο Ηράκλειο

Ισχύει και για σας η προηγούμενη απάντηση

 

Είναι τρεις τόμοι που δεν έχω πάρει γιατί δεν τους βρίσκω πουθενά. Μου είπατε ότι θα επανακυκλοφορήσουν αλλά ακόμη τίποτα στην περιοχή όπου κατοικώ. Θέλω να ρωτήσω αν μπορείτε να κάνετε τα καθέκαστα απέναντι στον αντιπρόσωπό σας για να έχουμε περισσότερες εφημερίδες.

Αναγνώστης, από Πήλιο

Μετά την Αθήνα, υπάρχουν ήδη στα περίπτερα της υπόλοιπης Ελλάδας οι δυο πρώτοι τόμοι και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και οι υπόλοιποι τόμοι. Οσο για το δεύτερο αίτημά σας, κάνουμε ότι μπορούμε για την καλύτερη διανομή της εφημερίδας μας.

 

Πασόκοι παίρνετε ΚΑΡΦΙ

Και μάλιστα τρεχάλα

Γιατί καρφώνει και βαθειά

Λωποδυσία και ψευτιά

Για να μην κλέψουν άλλα!!!

 

Αν στρατευτείτε στο ΠΑΣΟΚ

Και στο ΚΑΡΦΙ συνάμα,

Θα έρθει πάλι η στιγμή

Που οι προδότες όλοι αυτοί

Θε να βρεθούν, μπροστά μας.

 

Μαυρίσατε όλους αυτούς

Που πούλησαν το ΚΟΜΜΑ

Σ΄αυτές του Μάη εκλογές

Τους επιόρκους Βολευτές

Είναι νωρίς ακόμα.

 

ΠΑΣΟΚ, Φίλοι, σημαίνει ΕΛΛΑΣ

Υγεία και παιδεία

Κέντρα Υγείας, Τουρισμός,

ΚΑΠΠΥ, που ήταν ο σταθμός,

Στην Τρίτη ηλικία.

 

Σταυρό και πάλι στο ΠΑΣΟΚ

Πασοκικοί πολίτες

Να δει κι ο εργάτης πάλι φως

Και να μην βρει ποτέ του εμπρός

Πολιτικούς, αλήτες.

Μιχάλης Μιχαηλίδης, ΚαρφοΠασόκος

Ευχαριστούμε για τη ποιητική στήριξη

 

Είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός αυτής της χώρας να έχει επιλέξει στο γραφείο του ένα τέτοιο υποκείμενο που ακούει στο όνομα Μπαλτάκος; Φαίνεται όμως ότι στην τάδε κυβέρνηση μπαίνουν οι ρουφιάνοι, οι προδότες και τα λαμόγια της δεξιάς και δεν αλλάζει τίποτα. Λυπάμαι πολύ που για την σωτηρία της χώρας έμπλεξε κι ο Βενιζέλος που καμιά πολιτική σχέση έχουν. Το μόνο που έχουν κοινό είναι η σωτηρία της πατρίδας μας και όχι οι ραδιουργίες αλλά και οι αλαζονείες του Τσίπρα. Θέλει να γυρίσει τη χώρα στην περίοδο της κατοχής. Αλίμονο γιατί είναι τελείως άσχετος, ανεύθυνος και προπάντων αδιάβαστος, όσον αφορά τα προβλήματα της χώρας.

Καλοχωριανός, από Ηράκλειο

Δικαιολογημένη οργή για την πολιτική κατάσταση και το επίπεδο των πολιτικών μας.

 

Διαβάζοντας το Καρφί, είδα το «Γιώργο έχασες». Κύριε διευθυντά, έχασε ο Γιώργος; Μετά από αυτό που γράψατε η ευχή μου είναι: Πρώτον, να μην χάσει σε κυκλοφορία το Καρφί του ιδρυτή Κακαουνάκη και δεύτερον να μην χάσει ο Βενιζέλος που δεν πάει τέτοιος άνθρωπος στο ΠΑΣΟΚ κι ας τον στηρίζουν. Αγκαλιά με τον Σαμαρά, του φώναζε «ρίξε τον Παπανδρεισμό». Ηρεμήστε με το Γιώργο, δεν χάνουν αυτοί.

Τακτική Αναγνώστρια

Το ζήτημα είναι να μην χάσει την τελευταία ευκαιρία η Δημοκρατική Παράταξη

 

Έχω απορία με τον Βενιζέλο, γιατί δεν μας λέει κι εμάς για τις εκκρεμότητες του Παπανδρέου; Για να δούμε τελικά ποιος έχει δίκιο. Όσο για τις τράπεζες που δεν ψήφισε, καλά έκανε. Γιατί οι τράπεζες έφαγαν πολλά δισεκατομμύρια από το κράτος. Ο λαός πεινάει και ψάχνει στους κάδους για να φάει κάτι. Αυτοί καλά περνάνε εις βάρος των κορόιδων. Όσο για την ανάπτυξη, δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στο προσκήνιο. Την είδατε μήπως εσείς πουθενά;

Άγγελος

Η αλήθεια είναι ότι η ανάπτυξη προς το παρόν αναζητείται…

 

Είμαι ΠΑΣΟΚ και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Ας αφήσουμε όμως τα στελέχη του να κάνουν την δουλειά τους. Κι αν δεν μας κάνουνε, έχουμε κι άλλα. Έχουμε τον Παπουτσή κι άλλους. Δεν με ενδιαφέρουν οι αριθμοί αλλά το κόμμα μας να πάει καλά στις ευρωεκλογές. Από εκεί και πέρα δεν με νοιάζει τίποτα.

Πασόκος, από Θήβα

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα κρίνει πολλά και πολλούς.

 

Όπως εσείς, έτσι κι εγώ πονάω το ΠΑΣΟΚ. Αλλά δυστυχώς στην πιάτσα δεξιοί και αριστεροί λένε ότι το μόνο που έκανε ο Βενιζέλος ήταν να διαλύσει το κόμμα. Τίποτα άλλο. Πρέπει αυτός ο άνθρωπος να φύγει για να σωθούμε. Αυτός είναι πράκτορας της Νέας Δημοκρατίας.

Πασόκος

Ο διάλογος αναγκαίος για την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, όπως και οι ευθύνες πρέπει να αποδίδονται σε όσους ευθύνονται. Οι χαρακτηρισμοί σας όμως δεν βοηθούν τον διάλογο, αλλά αντίθετα συσκοτίζουν τα προβλήματα.

 

Ρωτάω αν πρέπει να υπάρχουν κατευθυντήριες πινακίδες στους εθνικούς δρόμους άνευ διοδίων. Γιατί τις έχουνε καταργήσει;

Αναγνώστης

Ρωτάτε το προφανές, αλλά κάποιοι ειδήμονες αδιαφορούν.

 

Ο Ντίνος Μανιάτης ερωτά τον Βαρβιτσιώτη τι νόημα έχει η προσθήκη της λέξεως «Αιγαίο» στην ονομασία του Υπουργείου Ναυτιλίας. Γιατί δεν γράφουν και «Κρητικού» και «Ιονίου»;

Αναγνώστης

Από μια πλευρά, έχετε δίκιο.

 

Χρόνια πολλά και Καλό Πάσχα. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στο έργο σας. Θα ήθελα πολύ να φιλοξενείτε κι άλλες ομάδες στις αθλητικές σας στήλες. Οφείλετε να υποστηρίξετε τις μεγάλες αλλά και τις μικρότερες. Κατά τα άλλα, δεν έχουμε παράπονο. Οι πολιτικές σας απόψεις είναι εύστοχα τοποθετημένες.

Αναγνώστης, από Άλιμο

Έχουμε λίγο χώρο στα αθλητικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε κι αυτό το αίτημα. Ανταποδίδουμε τις ευχές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.