Ειδησεογραφικό site

Υποψήφια με την ΝΔ κατεβαίνει η Άντζελα Γκερέκου στην Κέρκυρα-Τι έγραφε σε προηγούμενη ανακοίνωση

38

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στην Κέρκυρα με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο αναμένεται να προχωρήσει από ώρα σε ώρα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου παρά τα σενάρια που την έφερναν να εντάσσεται στο ΠΑΣΟΚ του Ευ. Βενιζέλου μετά από ανακοίνωση της προηγούμενης Δευτέρας.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Άντζελας Γκερέκου με τη ΝΔ στο νομό Κέρκυρας στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ, η Άντζελα Γκερέκου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε σε εκδήλωση ιδιαίτερα “στενοχωρημένη και απογοητευμένη από τις κομματικές εξελίξεις που κατέληξαν στην δημιουργία άλλου ενός κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου” ενώ φαίνεται θορυβημένη από το γεγονός ότι “διακυβεύεται η ευρωπαϊκή πορεία και η εμπέδωση της ανάπτυξης στη χώρα μας”.

Η Άντζελα Γκερέκου εξέφρασε την ελπίδα ότι “η ανάγκη για συσπείρωση όσων δουλεύουν για τις δύσκολες μεταρρυθμίσεις που επιτρέπουν ολοένα και πιο γρήγορα την ανάταξη της οικονομίας μας για να ξεπεράσουμε τα ελλείμματα, θα γίνουν επενδύσεις, θα ανοίξουν καινούργιες δουλειές και να πάμε μπροστά σε ένα καλύτερο, σταθερό αύριο”.

Μιλώντας σε φίλους της σε εκδήλωση χαρακτήρισε “πρόσφατο λάθος” τις εκλογές τις οποίες “ευσυνείδητοι βουλευτές μετανιώνουν”, ενώ δήλωσε με νόημα ότι “στις επερχόμενες εκλογές θα δουλέψω επίμονα σαν Κερκυραία και Ελληνίδα, για να γίνει η Αλήθεια για την πορεία μας κατανοητή, για να υπερισχύσει η Υπευθυνότητα στις πράξεις μας σαν κράτος, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους σύντομα να ξαναδούμε το χαμόγελο σταθερά στα χείλια μας.Αυτή τη συνεργασία θα επιδιώξω και θα ενισχύσω”.

Τι έγραφε σε προηγούμενη ανακοίνωσή της

«Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά.

Γι’ αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα.

Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συνεργασία και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Ο χρόνος θα δικαιώσει αυτή την προσπάθεια.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με εκείνες όσων ασπάζονται την ανάγκη για έναν ισχυρό τρίτο πόλο, με αναβαθμισμένη θέση σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής. Που θα κάνει πράξη μια άλλη στρατηγική για τη χώρα, αξιοποιώντας προς όφελος των πολλών τις δυνατότητες και την ασφάλεια που εγγυάται η συμμετοχή μας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Αυτή την ελπίδα των συμπολιτών μου θέλω να εκφράσω.

Και με αυτό το όραμα θα συνεχίσω την πορεία μου στο πλευρό τους» ολοκληρώνει η υφυπουργός Πολιτισμού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.