Ειδησεογραφικό site

Μάλια η… ανυπάκουη: Σάλος στο Λευκό Οίκο με τη selfie της κόρης του Ομπάμα

44

Ξύπνησε μάλλον μέσα της το ατίθασο εφηβικό της πνεύμα και με μία selfie προκάλεσε φρενίτιδα στα social media με τον Λευκό Οίκο να προσπαθεί να τα… μπαλώσει και τους Αμερικανούς να σχολιάζουν την «ανταρσία» της μεγάλης κόρης του Μπαράκ Ομπάμα, Μάλια.

Oρισμένα, μάλιστα, αμερικανικά ΜΜΕ που πρόσκεινται θετικά στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, άδραξαν την ευκαιρία σπεύδοντας με κακεντρέχεια να σχολιάσουν: Τι μήνυμα θέλει να περάσει η Μάλια με αυτή τη selfie όπου ποζάρει προκλητικά με ανοικτό το στόμα;

Στις 4 Ιανουαρίου η 16χρονη Μάλια- η μεγαλύτερη κόρη του του ζεύγους Ομπάμα- έστειλε την πρώτη της selfie στα κοινωνικά δίκτυα παρακούοντας τον πατέρα της. Ποζάροντας με χαλαρό ύφος, η Μάλια επέλεξε να φωτογραφηθεί φορώντας ένα μπλουζάκι με το σήμα του συγκροτήματος των ράπερ «Pro Era».

Aπό την ώρα που ανάρτησε την πρώτη της selfie, όλη η Αμερική ασχολείται με την Μάλια, την «ανυπάκουη» κόρη του Αμερικανού προέδρου. Ο Μπαράκ Ομπάμα της έχει απαγορεύσει να εμφανίζεται στα social media, όμως η μεγαλύτερη κόρη του δεν τον άκουσε.

Μάλιστα, ο Λευκός Οίκος βρέθηκε απολογούμενος στις κατηγορίες ότι η 16χρονη κόρη του προωθεί ένα μουσικό γκρουπ χιπ χοπ της Νέας Υόρκης. Και δικαίως, αφού το μουσικό συγκρότημα έστειλε παντού τη selfie της Μάλια, ενώ ένας από τους ιδρυτές του γκρουπ δήλωσε ότι η φωτογραφία του εστάλη από έναν κοινό φίλο γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σάλο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η οικογένεια Ομπάμα, η οποία έχει απαγορεύσει τις φωτογραφίες των κοριτσιών χωρίς τους γονείς, δήλωσε ότι θα γίνουν έρευνες για να διαπιστωθεί πώς διέρρευσε η φωτογραφία από το GSM της κόρης του προέδρου, το οποίο είναι μπλοκαρισμένο. Φρεσκάροντας την μνήμη των αναγνωστών, τα αμερικανικά ΜΜΕ επισημαίνουν ως υπήρξε και άλλη μία φορά που η Μάλια δεν άκουσε τον πατέρα της και έβγαλε μία selfie με μία κοπέλα στο Φεστιβάλ «Lollapalooza».

«Θα μπορεί να παίρνει τις δικές της αποφάσεις όταν θα μεγαλώσει, αλλά προς το παρόν, και για λόγους ασφαλείας, δεν έχει δική της σελίδα στο Facebook», είχε εξηγήσει ο Ομπάμα στο MTV τo 2012, αναφερόμενος στη Μάλια. Aλλά και η Μισέλ Ομπάμα είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις: «Δεν πιστεύω στο Facebook για τα νέα παιδιά. Ειδικά για τις κόρες μου, γιατί βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν ανάγκη να βλέπουν και πράγματα στα οποία δεν μπορούν να συμμετέχουν», είπε πει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.