Ειδησεογραφικό site

Τι αποφάσισαν Τσίπρας – Κοντονής για το πρωτάθλημα

44

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Πανούση, Παρασκευόπουλό και Φλαμπουράρη για το ποδόσφαιρο χωρίς να προκύψει κάποια απόφαση και όλα θα κριθούν από τη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο…

Στο… πόδι βρίσκεται, σύσσωμος ο χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Σταύρο Κοντονή να εξετάζει όλα τα δεδομένα και να πραγματοποιεί συναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης που σχετίζονται με την βία στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού, προκειμένου να βοηθηθεί για να πάρει την τελική του απόφαση που θα γνωστοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι.

Από τη συνάντηση που είχε ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Πανούση, τον υπουργό δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο και τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, δεν προέκυψε κάτι, ή τουλάχιστον δεν διέρρευσε κάποια απόφαση.

Πλέον, το σκηνικό μεταφέρεται στη συνάντηση του κ. Κοντονή με τον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, όπου θα κουβεντιάσουν για τα μέτρα που αποφάσισε κατά της βίας η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στη συνεδρίαση της Δευτέρας (2/3) και σίγουρα θα ζητηθεί από πλευράς κυβέρνησης προς τη Λίγκα να δεσμευτεί πως οι αποφάσεις θα γίνουν πράξει και δεν θα μείνουν στα λόγια, ενώ παράλληλα ο Σταύρος Κοντονής θα ζητήσει ένα χρονοδιάγραμμα για να εφαρμοστούν τα μέτρα.

Μετά και από αυτή τη συνάντηση ο κ. Κοντονής θα επικοινωνήσει με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όπου θα του παρέχει πλήρη ενημέρωση και σε απόλυτη συνεργασία θα προβούν στην οριστική απόφαση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.