Ειδησεογραφικό site

Τηλεοπτικές εμφανίσεις «έκαψαν» τον Μητρόπουλο και του στέρησαν το υπουργείο

37

Έξαλλος είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα, για το γεγονός ότι τον αγνόησε στον σχηματισμό της κυβέρνησης, αλλά και επειδή δεν θεώρησε σκόπιμο να του κάνει έστω ένα τηλεφώνημα για λόγους τακτ.
Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα να υπουργοποιηθεί.

Γιατί;
To ηγετικό επιτελείο τον είχε βάλει σε «μαυροπίνακα» για δυο  τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Στην πρώτη, λίγα 24ωρα πριν από τις ευρωεκλογές, είχε εκτιμηθεί ότι δεν κατάφερε να υπερασπιστεί προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα και είχε παρασυρθεί σε συζήτηση, η οποία τον εξέθετε.

Στη δεύτερη, λίγες εβδομάδες πριν από τις εθνικές εκλογές, είχε θεωρηθεί ότι με την απειλή Ειδικών Δικαστηρίων για τους πρώην πρωθυπουργούς, φόβιζε ομάδες ψηφοφόρων.

Το μόνο ζήτημα, λοιπόν, που αντιμετώπισε τώρα ο αρχηγός του Σύριζα ήταν η τήρηση των ισορροπιών. Η εκπροσώπηση της πασοκογενούς συνιστώσας λύθηκε με τη τοποθέτηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή στο υπουργείο Υγείας…

Ο ίδιος, μιλώντας σήμερα στον Βήμα FM, δήλωσε: «Δεν μου προτάθηκε ποτέ τίποτα, κανένα υπουργείο». Στη συνέχεια μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει τις τελευταίες μέρες με τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε το έχει επιδιώξει, αφού αντιλαμβάνεται ότι έχει πολλές ασχολίες.

Δεν παρέλειψε βέβαια να πει πως υπερδιπλασίασε τους σταυρούς του σε αυτές τις εκλογές, ότι ήταν το πρώτο πρόσωπο που σηματοδότησε τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και ότι εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ σε μια στιγμή που ήταν ιδιαίτερα ισχυροποιημένος για να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: aixmi.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.