Ειδησεογραφικό site

Τζένιφερ Άνιστον: Έβαλε και δεύτερο στεφάνι

48

 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν (επιτέλους) πριν από λίγες ώρες στο Bel Air της Καλιφόρνια η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Aniston και ο 44χρονος αγαπημένος της Justin Theroux. Αναμφισβήτητα πρόκειται για το γάμο της χρονιάς και ο λόγος είναι ένας.

Γιατί απλά συνέβη. Και αυτό γιατί κανένα άλλο ζευγάρι στην ιστορία του Hollywood δεν είχε τόσα δημοσιεύματα για το αν θα γίνει ή όχι ο γάμος του.


Όπως και να ‘χει το μυστήριο έγινε και η 46χρονη Jennifer πρέπει είναι πλέον η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον πλανήτη, καθώς μετά το διαζύγιό της από τον Brad Pitt ήταν το καλύτερο πράγμα που της συνέβη.


Η τελετή, που ήταν απολύτως μυστική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε στην 22 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη του ζευγαριού στο Bel Air της Καλιφόρνια και μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων ήταν και οι: Lisa Kudrow, Chelsea Handler, Lake Bell, Ellen DeGeneres, Emily Blunt, Terry Richardson, Sia, John Krasinski και Howard Stern. H Aniston και ο Theroux είναι ζευγάρι από το Μάιο του 2011.

 

Η απουσία της μάνας

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή με καλεσμένους μόλις 70 άτομα. Από τη λίστα των προσκεκλημένων, όμως, έλειπε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Η Νάνσυ Ντόου,μητέρα της Ελληνοαμερικανίδας σταρ, η οποία δεν κατάφερε να δει την κόρη της νυφούλα.

Η αλήθεια είναι πως η Νάνσυ δεν είχε και την καλύτερη σχέση με την κόρη της. H Τζένιφερ παλαιότερα είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως η μητέρα της ήταν πολύ σκληρή και επικριτική μαζί της και πως μετά το χωρισμό με τον πατέρα της, στα 9 της χρόνια, οι σχέσεις τους είχαν παγώσει.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι δυο γυναίκες είχαν συμφιλιωθεί, αλλά τελικά η Τζένιφερ δεν φαίνεται να την έχει συγχωρέσει εντελώς.

Πάντως, παρόλο που δεν ήταν ανάμεσα στους 70 καλεσμένους, η μητέρα της προσπάθησε να συγκρατήσει το θυμό της λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενη για το γάμο της κόρης της. «Πιστεύω ότι είναι υπέροχο! Ό,τι και να πω για την κόρη μου θα είναι για να την υποστηρίξω», δήλωσε κάπως ενοχλημένη στο RadarOnline.

Τα σχόλια είναι κλειστά.