Ειδησεογραφικό site

Σταϊκούρας: «Η νέα Ελλάδα του Τσίπρα είναι της στασιμότητας και του τέλματος»

77

«Η νέα Ελλάδα του κ. Τσίπρα θα είναι της στασιμότητας και του τέλματος», υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στη Βουλή, απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μίλησε ο κ. Τσιπρας για αντιφάσεις της κυβέρνησης όμως οι αντιφάσεις είναι στο δικό του κόμμα. Οι δικοί του βουλευτές ήταν αυτοί που υποστήριζαν την ανάγκη αύξησης των δημοσίων επενδύσεων και παράλληλα θέλουν να διώξουν τις επενδύσεις. Μιλούσαν για εξαγορά ψήφων από το κοινωνικό πλεόνασμα όταν λίγο πριν έλεγαν ότι δεν θα επιτευχθούν πλεονάσματα», είπε και συνέχισε: «Μίλησε ο κ. Τσίπρας και περιέγραψε την νέα Ελλάδα. Ποιες έως ήταν οι προβλέψεις του για την σημερινή Ελλάδα; Ήταν αυτός που έλεγε ότι θα καταθέσουμε συμπληρωματικό προϋπολογισμό με νέα μέτρα λιτότητας ότι δεν θα υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα ότι δεν θα βγούμε στις αγορές. Στην σημερινή Ελλάδα οι εκτιμήσεις σας διαψεύστηκαν. Η νέα Ελλάδα για εσάς θα είναι αυτή που θα διώχνει επενδύσεις και θα δημιουργεί μεγαλύτερο κράτος. Αυτή όμως είναι η Ελλάδα της στασιμότητας και του τέλματος».

Υποστήριξε, τέλος, ότι η κυβέρνηση απομάκρυνε το σενάριο εξόδου από το ευρώ, αποκατέστησε την αξιοπιστία στο εξωτερικό και την σταθερότητα στο εσωτερικό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.