Ειδησεογραφικό site

Αλέκα Παπαρήγα: Ο Τσίπρας θα σηκώσει τα φουστάνια της Μέρκελ; Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα

50

Διμέτωπη επίθεση σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε η κυρία Αλέκα Παπαρήγα χαρακτηρίζοντας ψευτοδίλημμα το «μνημόνιο – αντιμνημόνιο» και αποπροσανατολιστική την ρητορική ότι το Μεσοπρόθεσμο αποτελεί το νέο Μνημόνιο.

«Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι τρομοκράτης και θα έρθει να σοβιετικοποιήσει το κράτος. Έλεος» είπε η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ ενώ απευθυνόμενη προς τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «δεν μπορεί να λέει ότι είναι κόμμα της Αριστεράς και να θέτει το δίλημμα «ή με την μερκελική Ευρώπη ή με την Ελλάδα», την ώρα που η ΕΔΑ υπήρξε το μόνο κόμμα που αρνήθηκε την ένταξη στην ΕΕ». «Στο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν» είπε και συνέχισε «ότι όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης είναι κάτω από τα φουστάνια της Μέρκελ και θα έρθει τώρα ο κ.Τσίπρας να της τα σηκώσει τα φουστάνια και να τους βγάλει έξω. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα».

Τέλος υποστήριξε ότι η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει «αποκρουστική μορφή» και πρόσθεσε «Είστε θανάσιμοι αντίπαλοι όσον αφορά στη διεκδίκηση της εξουσίας. Πόσο θανάσιμοι αντίπαλοι είστε όσον αφορά στην Ελλάδα μέσα στην ΕΕ και ως στρατιωτικό βραχίονα του ΝΑΤΟ;»

Τα σχόλια είναι κλειστά.