Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Μεγάλο διπλό ο Λεβαδειακός – Απώλεια βαθμών για Ατρόμητοl

36

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Λεβαδειακός στα Ιωάννινα αφού επικράτησε του ΠΑΣ με το εντυπωσιακό 4-0 ενώ η Σκόντα Ξάνθη επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση νικώντας 2-1 την Καλλονή.

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 0-4

Ο Λεβαδειακός ήταν καταιγιστικός και συνέτριψε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 4-0. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Τομάς και Μάντζιου ενώ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 2ο μέρος με τους Μιροσάβλιβ και Μάντζιο με τον τελευταίο να πλασάρει προ κενής εστίας στο 68′.

Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα, Τσάβες, Λίλα.
Λεβαδειακός: Σηφάκης, Μαχαίρας, Μάντζιος, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ, Κονέ.

Σκόντα Ξάνθη-Καλλονή 2-1

Η Ξάνθη συνεχίσε  τις καλές εμφανίσεις και επικράτησε της Καλλονής με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν νωρίς 2-0 με τα τέρματα των Σολτάνι και Κλέιτον. Το μόνο που κατάφεραν οι νησιώτες ήταν να μειώσουν στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου με τον Βαλιό.

Συνθέσεις:
Σκόντα Ξάνθη:Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον,Καπετάνος
Καλλονή:Χόγκ, Καλτσά, Πιπίνη, Βαλιό, Αναστασιάδη, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Μανούσο, Κεϊτά, Ναβάρο, Χουάνμα

Κέρκυρα-Πανιώνιος 1-0

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η Κέρκυρα κατάφερε να επικρατήσει του Πανιωνίου με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κόντος στο 14΄ ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο έπειτα από αποβολή του Καρντόζο στο 70ο λεπτό.

Συνθέσεις:
Κέρκυρα: Σέτκους, Βενέτης, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόζο, Μαρκόφσκι, Κοντός, Χαβίτο, Ντιμιτρόσφκι, Ντιόγκο
Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Σιώπης, Κολοβός, Οικονόμου, Μπούζας, Φούντας, Χαζτηισαΐας, Μητρόπουλος

Ατρόμητος-Βέροια 0-0

Ατρόμητος και Βέροια παρέμειναν ισόβαθμοι στη βαθμολογία της Super League αφού η μεταξύ τους μονομαχία στο Περιστέρι δεν ανέδειξε νικητή. (0-0) Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αρκετά προβλήματα και αλλαγές στην 11άδα τους, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις και μοιραία δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Σα Πίντο, το δοκάρι του Παπάζογλου σε εξαιρετικό σουτ στο πρώτο μέρος.

Συνθέσεις:
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Πίτου Γκαρσία, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος, Αγκουαζί, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπάζογλου.
Βέροια: Καντιμοίρης, Καλί, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βάσκες, Αμαραντίδης, Μπεν, Κάμπορα, Εσπάρθα, Μπαργκάν, Βέρτζος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.