Ειδησεογραφικό site

Σάλος στην Ισπανία από τον ανηψιό του Βασιλιά Φελίπε και το ρατσιστικό παραλήρημα του

62

Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα, άνευ προηγουμένου, ξέσπασε ο 16χρονος πρίγκιπας της Ισπανίας Φροϊλάν, ανιψιός του βασιλιά Φελίπε και γιος της μεγαλύτερης αδελφής του, Ελένας, Δούκισσας του Λούγο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Economista, ο νεαρός πρίγκιπας, που θεωρείται το «μαύρο πρόβατο» της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε λούνα παρκ της Μαδρίτης και προσπάθησε να προσπεράσει τα παιδιά που περίμεναν στην σειρά για να ανεβεί στο τρενάκι.

Τότε, ένας δάσκαλος που συνόδευε μια ομάδα μαθητών, έκανε την παρατήρηση στον 16χρονο γαλαζοαίματο, ο οποίος του απάντησε με αναίδεια πως είναι τέταρτος στην σειρά για τον θρόνο! Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ένας μαθητής ασιατικής καταγωγής, ίσως Κινέζος, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, για να υποστηρίξει τον δάσκαλο.

Ο πρίγκιπας Φροϊολάν επιτέθηκε φραστικά στον μαθητή και του είπε: «Σκάσε, γ@@@@ε σχιστομάτη».

Πηγές προσκείμενες στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας δήλωσαν στην βρετανική Telegraph ότι πράγματι ένα επεισόδιο μεταξύ του Ισπανού πρίγκιπα και ενός άλλου μαθητή έλαβε χώρα σε λούνα παρκ της Μαδρίτης, αλλά αρνήθηκαν ότι ο ανιψιός του βασιλιά έκανε ρατσιστικά ή προσβλητικά σχόλια για τον αλλοδαπό μαθητή.

Ο 16χρονος πρίγκιπας είναι γιος της πριγκίπισσας Ελένας και του αριστοκράτη Ντον Χάιμε ντε Μαριτσαλάρ. Το ζευγάρι, που έχει ακόμα μία κόρη, την Βικτώρια Φεντερίκα, χώρισε το 2010.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός πρίγκιπας δημιουργεί προβλήματα για την βασιλική οικογένεια. Το 2012 είχε αυτοπυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο στο κτήμα του πατέρα του, στη βόρεια Ισπανία, ενώ το 2010, όταν εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση με την μητέρα του και την γιαγιά του, βασίλισσα Σοφία, «έδειξε» σε δημοσιογράφους το μεσαίο του δάχτυλο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.