Ειδησεογραφικό site

Ο έρωτας χτύπησε και πάλι τη Βουλή

48

Τα βέλη του έρωτα φαίνεται πως -λόγω θέρους- αρχίζουν να χτυπάνε όλο και περισσότερους βουλευτές, οι οποίοι, ευρισκόμενοι στους χώρους του Κοινοβουλίου τις περισσότερες ώρες της ημέρας, δείχνουν να αναπτύσσουν δυνατά συναισθήματα για συναδέλφους τους. Δεν είναι μόνο η Κατερίνα Μάρκου, η οποία γράφτηκε πολλάκις ότι διατηρεί σχέση με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου, κάτι που ωστόσο η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά.

Το τελευταίο διάστημα στο καφενείο και στους διαδρόμους της Βουλής έχει γίνει θέμα συζήτησης η κολλητή παρέα που κάνουν δύο βουλευτές που ανήκουν στο ίδιο κόμμα. Εκείνη είναι εμφανίσιμη και αρκετά νεότερη από εκείνον, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν τους εμποδίζει να συνεργάζονται και, όπως λένε οι κακές γλώσσες, να έχουν προχωρήσει και λίγο παραπάνω από τα επίπεδα μιας απλής φιλικής και πολιτικής σχέσης.

Βεβαίως, πέραν της εμφανούς σε πολλούς παράλληλης παρουσίας τους στα ίδια μέρη και ορισμένων κοινών πρωτοβουλιών τους, τα κουτσομπολιά εντάθηκαν ακόμα περισσότερο όταν δημοσιοποιήθηκαν οι συνθέσεις των τριών θερινών τμημάτων της Βουλής.

Οσοι υποψιάζονται πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους μάλλον επιβεβαιώθηκαν, καθώς εντελώς… συμπτωματικά και οι δύο μετέχουν στο ίδιο τμήμα. Κάτι που φυσικά θα μπορούσε να αποτελεί σύμπτωση, αλλά μάλλον πολύ… σατανική!

Πάντως, αν πράγματι ο έρωτας ανανεώνει τους ανθρώπους, αυτό φαίνεται πως ισχύει και για εκείνον και -κυρίως- για εκείνη. Οσοι την παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα τη βλέπουν χαμογελαστή, ευδιάθετη και εμφανέστατα πιο λαμπερή και… στυλάτη. Οι δυο τους, ωστόσο, προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην προκαλούν με τη συμπεριφορά τους, αποφεύγοντας έτσι να δίνουν αφορμές για σχόλια.

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.