Ειδησεογραφικό site

Μώραλης: Ο Μιχαλολιάκος διχάζει τους πολίτες του Πειραιά (Βίντεο)

43

Στις καταγγελίες και κατηγορίες Μιχαλολιάκου απάντησε ο Γιάννης Μώραλης, κατηγορώντας τον νυν δήμαρχο ότι πολώνει και διχάζει τους πολίτες με λάσπη και συκοφαντίες.

Εδώ και τρεις μέρες επιτίθεται σε μένα και αποφεύγει στο τι έκανε και τι προτίθεται να κάνει στον Πειραιά, συνέχισε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες που ψήφισαν τον Θ.Δρίτσα να πορευθούν μαζί του για την επόμενη μέρα στον Πειραιά, μακριά από παλαιοκομματικές αντιλήψεις.

Απαντώντας στις κατηγορίες που Μιχαλολιάκου ότι υποψήφιος δήμαρχος είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Β.Μαρινάκης, ο κ. Μώραλης είπε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος έχει την εντύπωση ότι με το να τον μειώνει αποκομίζει οφέλη, αλλά δεν του βγήκε στον α’ γύρο.

«Κάποιοι θέλουν πίσω τους και δίπλα τους μέτριους για να αναδεικνύουν την δική τους προσωπικότητα. Εγώ θέλω δίπλα μου δυνατούς ανθρώπους» εξήγησε.

«Εγώ είμαι κεντροαριστερός κι ο Μιχαλολιάκος πλανήτης του Άρη, όπως ο ίδιος επισήμανε» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.

«Επτά στους δέκα πολίτες αποδοκίμασαν την παλαιοκομματική αντίληψη για τον δήμο» είπε αναφερόμενος στην εκλογική μάχη της προηγούμενης Κυριακής και κατηγόρησε τον πολιτικό του αντίπαλο ότι το μόνο που ξέρει να κάνει είναι «να διχάζει, να σπιλώνει» και ζήτησε να σταματήσει αυτή η κουβέντα και να πει ο κ.Μιχαλολιάκος τι θα κάνει για τον Πειραιά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.