Ειδησεογραφικό site

Μπακογιάννης: Όσοι αποδοκίμασαν τη μητέρα μου στην ΕΣΗΕΑ είναι οπαδοί του Κουφοντίνα

34

Tα όσα έγινα χτες στο πλαίσιο τη εκδήλωσης για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων σχολίασε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος μιλώντας στο Bήμα Fm.

Στις έντονες αποδοκιμασίες των δημοσιογράφων στο πρόσωπο του Θ. Ρουσόπουλου, της Σ. Βούλτεψη, του Χρ.Πρωτόπαππα και της Ντόρας Μπακογιάννη στο πλαίσιο τη εκδήλωσης για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ, του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων, αναφέρθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Μιλώντας στο ρ/σ Βήμα Fm, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε ότι όσοι δημοσιογράφοι αποδοκίμασαν τη μητέρα του στην πραγματικότητα είναι υποστηρικτές του Κουφοντίνα.

“Αυτοί που αποδοκίμασαν την μητέρα μου είναι εκείνοι που επιδοκιμάζουν τον Κουφοντίνα“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Μπακογιάννης.

Σημειώνεται ότι ο Κ. Μπακογιάννης είχε δώσει το παρόν στην πρώτη περιφερειακή συνδιάσκεψη του Αλ. Τσίπρα στην Λαμία όπου από το βήμα της εκδήλωσης είχε υπογραμμίσει την ανάγκη εθνικής συνεννόησης καλώντας τον Αλ. Τσίπρα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Αντ. Σαμαρά για τα σοβαρά εθνικά θέματα.

Παράλληλα ο κ.Μπακογιάννης, που μίλησε από τη Λαμία(έδρα της Περιφέρειας) όπου ταξίδευσε, όπως είπε εκτάκτως, από το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη φονική καραμπόλα στη Εθνική οδό, αναφέρθηκε και στο θέμα της επίλυσης του προβλήματος των σκουπιδιών, με μια δόση ειρωνίας για την κ.Δούρου, η οποία έχει σταματήσει τη διαδικασία επικύρωσης αναθέσεων σε ιδιώτες για τα “σύμμεικτα” απορρίματα που καταλήγουν στη Φυλή (σύμφωνα και με τη νέα οδηγία της ΕΕ, αλλά και τις αποφάσεις των ελληνικών διακστηρίων ):” Αν στην κ.Δούρου περισσεύουν κονδύλια,ας τα δώσει σε εμάς που τα έχουμε ανάγκη…“

Πηγή: 7imeres.gr

Διαβάστε ακόμα από tokarfi.gr: Αποδοκιμασίες πολιτικών έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Βίντεο)

Τα σχόλια είναι κλειστά.