Ειδησεογραφικό site

Λοβέρδος: Ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ είναι νοσηλευτής- Να μην μιλάει για παιδαγωγικά θέματα

38

«Άνθρωποι σαν τον Μπαμπινιώτη μπορούν να έχουν άποψη για θέματα παιδείας και όχι ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ που είναι νοσηλευτής», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«O πρόεδρος της ΟΛΜΕ είναι νοσηλευτής και ως νοσηλευτής συμμετέχει στην ΟΛΜΕ. Δεν δικαιούται να έχει άποψη για τα παιδαγωγικά θέματα και να την αναπτύσσει και γραπτώς», δήλωσε στο MEGA ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, συμπληρώνοντας πως άποψη για αυτά τα επίμαχα ζητήματα δύνανται να έχουν άνθρωποι όπως ο Γιώργος Μπαμπινιώτης.

Σχετικά με την ΕΔΕ που διέταξε σχετικά με την απουσία του από την τελετή στον Άγιο Διονύσιο την 28η Οκτωβρίου, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως η εξέταση κατέδειξε πως ευθύνη βαραίνει το προσωπικό γραφείο του, όχι τις υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, και συνεπώς ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Για τις εξελισσόμενες μαθητικές καταλήψεις, είπε ότι ανακάλυψε πως υπήρχε ιστοσελίδα με το όνομα Γιάννης Γεωργίου που καλούσε τους μαθητές σε καταλήψεις και ζήτησε από τον ταξίαρχο Μανώλη Σαφακιανάκης, της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, να ερευνηθεί από την αστυνομία αν αυτός δεν είναι μαθητής αλλά κάποιος υποκινητής.

Τόνισε δε πως η ιστοσελίδα κατέβηκε όταν ο ίδιος αναφέρθηκε σε αυτήν δημόσια.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.