Ειδησεογραφικό site

Ο Γιώργος Παπαχρήστος βγάζει στη φόρα την… Αγγελοπούλου – «Ξεπέτα η συνάντησή της με τον Σαμαρά, θα δει και τον Αλέξη η πασιονάρια»

37

Ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει σήμερα από την στήλη του «ΣΤΙΓΜΑ» στα ΝΕΑ το παρασκήνιο από τη συνάντηση που είχε χθες εκτός Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς με την Γιάννα Αγγελοπούλου.

«Δεν είναι κακό που το επόμενο συνέδριο του Κλίντον θα γίνει στην Αθήνα, δεν ήταν δύσκολο. Ο γαλαντόμος σύζυγος της κυρίας, ο κυρ Θόδωρος Αγγελόπουλος με το όνομα, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των χρηματοδοτών του ιδρύματος Μπιλ Κλίντον» έγραψε στην έγκυρη στήλη του.

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Γιάννα Αγγελοπούλου λέγοντας πως ήταν… ξεπέτα, αφού κράτησε μόνο μισή ώρα σε χώρο εκτός Μεγάρου Μαξίμου: «… Ο πρόεδρος Αντώνης που είναι μανούλα σε κάτι τέτοια και τα πιάνει στον αέρα, όταν του ζητήθηκε να τον επισκεφτεί στο Μαξίμου η κυρία Γιάννα είπε ένα μεγαλοπρεπές ΄΄΄όχι βέβαια. Εάν θέλει, έξω΄΄. Διότι μόνη της θα πήγαινε η γυναίκα στη συνάντηση; Όχι βέβαια. Με διακόσιες κάμερες και τρακόσιους φωτογράφους».

Και καταλήγει γράφοντας τα εξής: «Μπορώ όμως να αναφέρω ότι εντός των προσεχών ημερών η κυρία Γιάννα, πάντα στο πλαίσιο του αντισυστημικού αγώνα που διεξάγει, η πασιονάρια (…!), θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο Αλέξη για να του μεταφέρει τα καθέκαστα. Κάνει ότι μπορεί η γυναίκα να κρατηθεί στην επικαιρότητα – γιατί άραγε;»…

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.