Ειδησεογραφικό site

Κόντρα Σπηλιωτόπουλου – Κακλαμάνη με αλληλοδιαψεύσεις

42

Οξύνεται η κόντρα μεταξύ των Άρη Σπηλιωτόπουλο και Νικήτα Κακλαμάνη, για το ακριβές περιεχόμενο της πρότασης για κοινή τους κάθοδο στις εκλογές και στον απόηχο της ήττας της Ν.Δ. στο δήμο της Αθήνας.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter επιμένει πως η πρότασή του προς το Νικήτα Κακλαμάνη ήταν να υπάρξει προγραμματική συμφωνία μεταξύ των δυο για κοινή κάθοδο και με τον κ. Κακλαμάνη δήμαρχο.

«Η πρόταση που είχα κάνει ήταν συγκεκριμένη: Προγραμματική συμφωνία & ο Νικήτας Κακλαμάνης Δήμαρχος από την πρώτη μέρα» γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Σε άλλο «τιτίβισμα» ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρει πως δεν κάνει και δεν έκανε «παζάρια με την Αθήνα» καθώς και ότι παραιτήθηκε από βουλευτής.

Σχολίασε επίσης, πως ο συνυποψήφιός του «τελικά παραδέχθηκε, αν και στην αρχή το αρνείτο» πως του έγινε πρόταση για να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Ν. Κακλαμάνης: Πρότεινε να γίνει ο ίδιος δήμαρχος, μετά να παραιτηθεί και να αναλάβω εγώ

Από την πλευρά του, ο Νικήτας Κακλαμάνης, έδωσε το πρωί μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κ. Κακλαμάνης είπε πως η πρόταση για κοινή κάθοδο ήταν με τον κ. Σπηλιωτόπουλο επικεφαλής του συνδυασμού «και μετά από τρεις – τέσσερις μήνες να παραιτηθεί και να αναλάβω εγώ».

Η πρόταση σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη, έγινε μέσω τρίτου προσώπου, «εξαιρετικά σοβαρού και προσωπικού φίλου δικού μου και του Σαμαρά από το 1990». Αποκάλυψε μάλιστα πως το πρόσωπο αυτό δεν είναι πολιτικός αλλά ανήκει στον επιχειρηματικό κόσμο και πως η πρόταση αυτή έγινε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο έληγε η προθεσμία για την κατάθεση των συνδυασμών.

Ο κ. Κακλαμάνης είπε πως δε χρειάστηκε να σκεφτεί πάνω από ένα λεπτό να πει όχι, πως η δημαρχεία δεν είναι «έπαθλο» και πως δε θα έβαζε σε παζάρι την Αθήνα και τους Αθηναίους που «άλλον θα ψήφιζαν, άλλον θα είχαν».

Μάλιστα ευχήθηκε στον κ. Σπηλιωτόπουλο «καλή επιτυχία στις φιλοδοξίες του ενόψει του ανασχηματισμού».

Τα σχόλια είναι κλειστά.