Ειδησεογραφικό site

Κοινή συνέντευξη έκπληξη Τρέμη–Κοσιώνη στο Βημαgazino

53

Kosioni-tremi

Το Βημαgazino πήρε την πρωτοβουλία και οι δύο κυρίες των Ειδήσεων κάθισαν δίπλα δίπλα σε μια συνέντευξη όπου παρουσιάζονται οι απόψεις τους για τη δημοσιογραφία, την ευθύνη να παρουσιάζουν το πρόγραμμα-ναυαρχίδα των σταθμών τους και τις προσωπικές σχέσεις τους.

Στην κοινή συνέντευξη αποκαλύπτεται και η πολύ καλή χημεία που έχουν μεταξύ τους, ο σεβασμός και η εκτίμηση της Σίας Κοσιώνη προς την έμπειρη συνάδελφό της και η πεποίθηση της ´Ολγας Τρέμη ότι η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ “έχει πολύ δρόμο μπροστά της” γιατί “”αυτό που βλέπουμε σήμερα στη Σία δεν είναι η οροφή”. Μιλουν με συναισθηματισμό για την πρώτη τους επαφή σε ένα ντιμπέϊτ και για τους ρόλους που διαδραματίζουν κάθε βράδυ στο κεντρικό δελτίο των σταθμών τους.

Η ´Ολγα Τρέμη στη συνέντευξη αυτή τονίζει ότι η θέση του κεντρικού παρουσιαστή απαιτεί “να είσαι σε επαφή με την κοινωνία γιατί διαφορετικά το ίδιο το σύστημα “θα σε είχε ξεράσει προ πολλού”. Αναφερόμενη στο στο ρόλο των Μέσων και στη διαχείριση της πολιτικής επικαιρότητας απαντά: “Διαχειριζόμαστε κάτι που υπάρχει. Δεν κατασκευάζουμε και δεν πρέπει να κατασκευάζουμε. Από εκεί και πέρα, το να υπάρχουν ηγεσίες που εμπνέουν είναι άλλη ιστορία. Ο κόσμος χρειάζεται όραμα. Και αυτό σήμερα δεν ξέρω αν και ποιοί του το δίνουν. Εμείς σίγουρα δεν μπορούμε να δώσουμε όραμα. Μπορούμε όμως να βοηθήσουμε, αν υπάρχει, ή να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει…”

Στην ερώτηση αν φοβούνται τη στιγμή της αποχώρησης από το δελτίο η ´Ολγα Τρέμη απαντά με τη φράση ” για τη Σία είναι άκαιρο το ερώτημα” , ενώ η κ. Κοσιώνη λέει: ” Εγώ θα σας πω ειλικρινά ότι προετοιμάζομαι για την αποχώρηση από την πρώτη στιγμή.Με γεμίζει η δημοσιογραφία είτε την κάνω on camera, είτε στον Τύπο είτε στο ραδιόφωνο. Και αν σταματήσω το δελτίο, δημοσιογράφος θέλω να είμαι. Και να σας λώ κάτι; Θέλω να επιλέξω εγώ πότε θα φύγω, δεν θέλω να ” με φύγουνε”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.