Ειδησεογραφικό site

Κακλαμάνης: Η Δούρου θέλει να επιβάλλει νέα πολιτικά ήθη

54

Επίθεση στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου εξαπολύει μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη ο  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης.

Αφορμή η «μονομερής» -όπως την χαρακτηρίζει- ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τις επισκέψεις βουλευτών στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Δυτικής Αθήνας.

Σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη, η ανακοίνωση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη, σύμφωνα με την οποία μόνο κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν τις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αθήνας, αποτελεί δείγμα γραφής, «του πώς αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας, υπό την κυρία Δούρου, το ρόλο της, των άλλων θεσμών, των κοινοβουλευτικών, τουλάχιστον, κομμάτων και των βουλευτών σε μια Δημοκρατία»

Ο  πρώην πρόεδρος της Βουλής υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η κυρία Δούρου θέλει να επιβάλλει «νέα πολιτικά ήθη» και σημειώνει ότι αποσιωπεί «για ευνόητους λόγους» την επίσκεψή του

«Αποσιωπούν για ευνόητους λόγους, την επίσκεψη εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ του Βουλευτή Β’ Περιφ. Αθήνας και πρώην Προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη, συνοδευόμενου από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Β3 του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δεν αρκέστηκε στην επίσκεψη, αλλά κατέθεσε και Επίκαιρη Ερώτηση προς την Κυβέρνηση στη Βουλή, που θα συζητηθεί αύριο Πέμπτη 30/10 για την κάλυψη των ζημιών, ζητώντας, μάλιστα, να συνεργαστεί η κυβέρνηση με την Περιφέρεια και τους δημάρχους των Δήμων που επλήγησαν», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: «Δυστυχώς, «νέοι καιροί, νέα (πολιτικά) ήθη» για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας!».

Τα σχόλια είναι κλειστά.