Ειδησεογραφικό site

Και ο Ρουσόπουλος στα γενέθλια της ΝΔ, μετά από πρόσκληση Παπαμιμίκου

51

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, ήταν απών από την πολιτική σκηνή τα τελευταία πέντε χρόνια, αποφάσισε να κάνει την επανεμφάνισή του στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 40 χρόνια της ΝΔ.
Ο κ. Ρουσόπουλος θα παρευρεθεί στην εκδήλωση μετά από πρόσκληση του κόμματος καθώς υπήρξε μαζί του επικοινωνία κεντρικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που συμπεριλαμβάνεται στην επιχείρηση Σαμαρά για συσπείρωση των δυνάμεων της κεντροδεξιάς που κινείται «χωρίς αποκλεισμούς» και ανοίγει τις πόρτες της κινούμενη με ενωτική διάθεση.
Ο πρώην υπουργός αποδέχθηκε πρόσκληση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο να παρευρεθεί στην εκδήλωση.
Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Παπαμιμίκος τον προσκάλεσε τηλεφωνικά.
Ήδη, η παρουσία στην εκδήλωση του Σαββάτου του Κ. Καραμανλή, του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και κορυφαίων στελεχών, όπως οι Σταύρος Δήμας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και άλλων στελεχών αποτελούν θετική ένδειξη σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή για την κεντροδεξιά.
Ωστόσο , αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, αποτέλεσε “μήλον της έριδος” για πολλούς νεοδημοκράτες ενώ η πρόταση για παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο τον Νοέμβριο του 2010, για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία των 151 βουλευτών.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που είχε κάνει τότε ο Αντ.Σαμαράς: «Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου» .

Τα σχόλια είναι κλειστά.