Ειδησεογραφικό site

Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε και συνιστώσα… ΑΝΕΛ

40

Για πολυφωνία και εσωτερική ασυνεννοησία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περι δυνατότητας τυπώματος χρημάτων, κατάργησης του ΕΝΦΙΑ κ.α.

Ανοίγοντας την δημόσια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Πειραιά ο επικεφαλής του «Ποταμιού» σχολίασε τον θόρυβο που έχει προκαλέσει η δήλωση της κυρίας Ραχήλ Μακρή ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα τυπώσει 100 δισ. ευρώ  λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλα τα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ μια συνιστώσα ανεξάρτητη των Ελλήνων του έλειπε».

Ωστόσο, υποστήριξε ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στην συγκεκριμένη υποψήφια και πρόσθεσε πως «είναι απίστευτο πάντως πώς κάποιοι άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να παίξουν αυτό το ρόλο στην πολιτική, δεν έχουν καταφέρει να συνεννοηθούν σε βασικότερα πράγματα που απασχολούν τη χώρα. Το χρέος, τις διαπραγματεύσεις, στο τι θα κάνουμε με τους Ευρωπαίους, το τι θα κάνουμε με τους φόρους στην Ελλάδα, τα μεγάλα ελλείμματα που πλησιάζουν».

Πέραν αυτών πάντως, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι δεν πρέπει να καταργηθεί ο φόρος ακίνητης περιουσίας όμως απαιτείται «ριζική αναμόρφωση του ΕΝΦΙΑ» ώστε να μην πληρώνουν οι φορολογούμενοι νοίκι για το δικό τους σπίτι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.