Ειδησεογραφικό site

Επίθεση από κουκουλοφόρους σε υποψήφια των ΑΝ.ΕΛ.

63

Επίθεση από δυο κουκουλοφόρους δέχτηκε χθες το πρωί η υποψήφια βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Εύα Σιδερά.

Μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα της, μαρτυρούν την βάναυση επίθεση των δραστών προς το πρόσωπο της νεαρής υποψήφιας λόγω της συμμετοχής της στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

“Με γρονθοκοπούσαν και παράλληλα μου φώναζαν: Γιατί κατεβαίνεις με τους Ανεξάρτητους Έλληνες;”

“Χθες το πρωί βρισκόμουν στην Κάντζα στην περιοχή της Παλλήνης. Περπάταγα και παράλληλα ασχολούμουν με το κινητό μου τηλέφωνο, για αυτό και αρχικά δεν αντιλήφθηκα τι συμβαίνει. Θυμάμαι δυο κουκουλοφόρους να τρέχουν κατά πάνω μου και να με χτυπούν στο κεφάλι και το σώμα μου. Με κλωτσούσαν και με έβριζαν. Τα πρώτα δευτερόλεπτα τα’χασα. Να με ληστέψουν θέλουν, σκέφτηκα. Όμως, μιλώντας άπταιστα ελληνικά μου είπαν, για ποιο λόγο κατεβαίνεις με τους ΑΝ.ΕΛ;”

Η ίδια αποκαλύπτει ότι το τελευταίο διάστημα είχε δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα και μηνύματα για τη συμμετοχή της στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. “Όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας. Δεν φαντάστηκα ότι θα έκαναν πράξη τα λόγια τους. Εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν ένα τέτοιο περιστατικό. Η βία είναι καταδικαστέα, απ’ ́όπου κι αν προέρχεται. Εάν δεν μπορούμε πλέον να εκφραζόμαστε ελεύθερα για τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, τότε δεν έχει κανένα νόημα να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά.”, λέει η ίδια.

Στις τελευταίες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές είχε κατέβει υποψήφια με το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ στο ψηφοδέλτιο του Παύλου Χαϊκάλη. Πλέον, αναρωτιέται εάν η επίθεση που δέχτηκε, σχετίζεται με τα πρόσφατα γεγονότα που ήρθαν στην επικαιρότητα γύρω από τις καταγγελίες για απόπειρα χρηματισμού του κ. Χαικάλη προκειμένου να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας. “Γιατί εμένα; Επειδή είμαστε στην ίδια παράταξη; Επειδή στις τελευταίες εκλογές συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο του;”, αανρωτιέται η κυρία Σιδερά.

“Εκτός από το γεγονός με τον κ. Χαϊκάλη που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, σκέφτομαι μήπως οι δράστες με χτύπησαν για όσα γράφω στην προσωπική μου σελίδα που διατηρώ στο facebook. Την τελευταία φορά αναφέρθηκα στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, καθώς σχολίασα ότι ο ίδιος δεν διαθέτει πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης, πράγμα που θεωρώ πολύ σημαντικό για έναν βουλευτή. Οι βουλευτές διαχειρίζονται διάφορα έγγραφα που απαιτούν ιδιαίτερη γνώση. Δηλαδή νομικά, οικονομικά.

Φυσικά, ο ελληνικός λαός θα κρίνει ποιος θα βρεθεί στα βουλευτικά έδρανα και όχι εγώ. Όμως, δεν έχω το δικαίωμα να εκφράσω τη γνώμη μου; Δεν στοχοποιώ κανέναν, απλώς είμαι σε μία παράταξη που μπορεί να είναι οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε. Έτσι νιώθω. Θα ήθελα όμως να πω κλείνοντας: Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται την πολιτική”.

Η Εύα Σιδερά, σπούδασε Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με κατεύθυνση το Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες. Κερδίζοντας υποτροφία από το Πανεπιστήμιο σπούδασε Ευρωπαϊκό Δίκαιο, Χρηματοοικονομικά και Marketing. Σήμερα εργάζεται ως Manager σε ιδιωτικές εταιρείες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.