Ειδησεογραφικό site

Διακινητής κοκαΐνης συνελήφθη στην Αμαλιάδα

22

Είδε την ενέδρα που του είχαν στήσει οι άνδρες της Ασφαλείας στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας– Μαραθιά και, πριν συλληφθεί, έσπευσε να ξεφορτωθεί την σημαντική ποσότητα κοκαΐνης που είχε μαζί του ένας 27χρονος Αλβανός διακινητής.

Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη και οι αστυνομικοί βρήκαν τα δέκα «φιξάκια» που πέταξε στο έδαφος και περιείχαν συνολικά 19,3 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ κατέσχεσαν και δύο κινητά που είχε μαζί του και στο σπίτι του βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Όπως διαπιστώθηκε, ο 27χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή μαζί με έναν 24χρονο ομοεθνή συνεργό του που αναζητείται. Και οι δυο έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Καρτέλες με 53 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης είχε στο σπίτι του στο Μεσολόγγι ένας 33χρονος, που συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.