Ειδησεογραφικό site

Δήμητρα Λιάνη: «Εχω υποστεί ένα κυνήγι από την οικογένεια Παπανδρέου»

174

«Είναι η πρώτη φορά μετά από 95 χρόνια χωρίς εκπροσώπηση των Παπανδρέου στο Κοινοβούλιο», σχολίασε η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, δηλώνοντας σοκαρισμένη.

«Αυτό το οφείλουμε στον αγαπητό Γιώργο Παπανδρέου. Να ‘ναι καλά», σχολίασε η ίδια ως καλεσμένη την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Τα  Καρντάσιανς».

Στη συνέχεια η κυρία Λιάνη-Παπανδρέου σημείωσε πως ήταν κάτι που το είχε προβλέψει και περίμενε ότι θα συμβεί, λέγοντας μάλιστα πως σε κάποιους δεν αρέσει να μιλά πολιτικά και έτσι την έχουν αποκόψει. «Εχω υποστεί ένα κυνήγι από την οικογένεια Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως έχει αποκλειστεί από τα ΜΜΕ και ότι γενικά έχει κυνηγηθεί νομικά, ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά.

«Νομίζω πως όλοι στην οικογένεια Παπανδρέου έχουν ένα κοινό συμφέρον και κοινούς στόχους. Αλλαξαν όλοι και μεταμορφώθηκαν την επόμενη μέρα μετά τον θάνατο του Ανδρέα. Εκαναν πράγματα φοβερά σε εμένα την επόμενη ημέρα. Ασέβησαν στη μνήμη του πατέρα τους που είχε πει ότι αυτά είναι για τη Δήμητρα, αυτά θα μείνουν εκεί. Αφησε διαθήκη. Τους φάνηκε τότε σκληρό το ότι σε εσάς“αφήνω το όνομά μου”», αποκάλυψε η κυρία Λιάνη-Παπανδρέου.

«Αν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε το όνομα Παπανδρέου, τον φαντάζεστε χωρίς αυτό το όνομα;», διερωτήθηκε.

«Όταν είπε “το ΠΑΣΟΚ, δεν τεμαχίζεται, δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται” που το κληρονόμησε, ουσιαστικά, και το διέλυσε γιατί το τεμάχισε. Σκέφτηκε ποτέ κανείς από εμάς, ούτε εγώ η ίδια το σκέφτηκα, ότι λέγοντας αυτές τις κουβέντες ποιον φωτογράφιζε;» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. «Το δεν κληρονομείται πού πήγαινε;», διερωτήθηκε. «Ο Ανδρέας είχε ένα χάρισμα το να βλέπει πολιτικά 30 χρόνια μετά», σχολίασε, προσθέτοντας σχετικά με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, πως «όταν είσαι γιος κρατάς την παρακαταθήκη του πατέρα σου. Δεν την πετάς γιατί είσαι 34 χρόνια σ’ ένα κόμμα που σε έχει βγάλει βουλευτή, υπουργό, σε έχει κάνει άλλα δύο χρόνια πρωθυπουργό και δεν λες ότι εγώ πάω να κάνω ένα καινούργιο κόμμα, όπως έκανε ο πατέρας μου το ’74. Δεν είναι καθόλου ίδια περίπτωση. Αυτό είναι αχαριστία. Και δεν είναι δυνατόν να μη ζητάς μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Ο Αντρέας δεν πίστευε πολιτικά τον Γιώργο. Όλες αυτές οι επιλογές που έκανε, τις περισσότερες τις τσαλάκωνε και τις πέταγε σ’ ένα καλάθι των αχρήστων. Θεωρούσε κακές και ανόητες τις επιλογές του γιου του».

Τα σχόλια είναι κλειστά.